Finală pentru Moldovan? ”Comisarul” depinde de meciul cu Sepsi

joi, 15 februarie 2018

Partida dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și Concordia Chiajna este una extrem de importantă pentru ambele tabere.

Meciul de pe arena Ilie Oană din Ploiești, programat sâmbătă, de la ora 14.00, nu le oferă celor două combatante decât varianta succesului. Ambele grupări luptă pentru menținerea în primul eșalon cu un avantaj clar, înaintea meciului direct, pentru trupa ilfoveană. Cum în play-out, unde cele două echipe se vor revedea, distanța va fi scurtata după înjumătățirea punctelor, meciul de sâmbătă capătă aspecte extrem de importante.

Apele nu sunt deloc limpezi la Chiajna unde se vorbește despre o poziție precară la cârma echipei a lui Ion Moldovan. Fără victorie de patru etape, în care a acumulat un singur punct, Concordia este obligată să câștige sâmbătă pentru a-i oferi continuitate lui Ion Moldovan pe banca tehnică. Telekom sport spune că primarul Mircea Minea, extrem de nemulțumit de starea actuală de lucruri de la echipă, ar urma să îl retrimită pe ”Comisarul” în funcția de director tehnic după încheierea discuțiilor cu un alt antrenor care ar urma să preia formația ilfoveană.

1 comentariu la "Finală pentru Moldovan? ”Comisarul” depinde de meciul cu Sepsi"
  1. tomithah spune:

    Ar fi cea mai mare prostie inlaturarea lui Moldovan. A fost bun cand a avut 4 victorii consecutive. Cu acelasi lot a obtinut rezultate foarte bune fata de Miriuta. Pana la urma, ultimele doua rezultate sunt obtinute in fata liderului si a unei echipe de play-off careia i-au dat trei goluri, asa ca nu e atat de grav!