FC Voluntari, umilită de o nou promovată! Cine este favorit să îi ia locul lui Oprița

lun, 20 august 2018

FC Voluntari a suferit o nouă înfrângere în Liga I, scor 4-0 în fața celor de la Hermannstadt, în cadrul etapei a cincea a Ligii I.

Sibienii s-au dezlănțuit după prima jumătate de oră. Tsoumou a reușit „dubla” în minutele 29 respectiv 34, iar Tătar a majorat diferența în minutul 38, stabilind scorul primei reprize, 3-0 pentru Hermannstadt. În partea secundă a jocului, portarul Drăghia a primit cartonașul roșu, iar Voluntariul a mai încasat un gol, în minutul 68, când Petrescu a închis meciul.

Astfel, nou promovata AFC Hermannstadt s-a impus cu scorul de 4-0 în fața fostei câștigătoare a Cupei României, FC Voluntari.

Sursele IlfovSport informează că Daniel Oprița ar avea zilele numărate la Voluntari. În cinci meciuri disputate până acum, echipa sa a înregistrat un egal și patru victorii. Favorit să preia frâiele echipei ilfovene ar fi Edward Iordănescu, fostul antrenor al campioanei CFR Cluj, echipa alături de care a cucerit Supercupa României, dar care l-a demis după trei meciuri oficiale.

Comments are closed.