FC Voluntari nu va evolua în cupele europene

sâm, 17 iunie 2017

FC Voluntari nu și-a depus la timp dosarul pentru obținerea licenței necesare pentru a evolua în cupele europene, iar după ce au câștigat Cupa României, ilfovenii s-au decis să solicite această licență.

Comisia de licențiere a Federației Române de Fotbal a respins cererea formației FC Voluntari, fapt pentru care, Astra Giurgiu va evolua în cupele europene în locul clubului ilfovean.

UEFA a comunicat lista echipelor care vor evolua în primul tur preliminar al cupelor europene, dar ți cele care vor merge direct în manșa a doua a competiției. Numele Astrei Giurgiu este menționat în această listă, în calitate de finalistă a Cupei României și ocupantă a locului 6 în clasamentul Ligii I și va porni din turul al doilea preliminar al Europa League.

Fosta echipa a lui Marius Șumudica va fi cap de serie la tragerea la sorti de luni, de la Nyon, în care se vor stabili partidele din turul secund preliminar al Europa League.

În aceeași zi va avea loc și tragerea la sorți a primelor două tururi preliminare ale Ligii Campionilor, FC Viitorul și FCSB urmând să intre în competiție în turul al treilea preliminar.

Comments are closed.