FC Voluntari a rămas fără Mihai Popescu! Ce spune fotbalistul

sâm, 06 ianuarie 2018

După o jumătatate de sezon petrecută la FC Voluntari, Mihai Popescu va părăsi gruparea antrenată de Claudiu Niculescu, pentru a reveni la clubul-mamă.

Fundașul în vârstă de 24 de ani a fost împrumutat de către Dinamo și a reușit să facă o figură bună în tricoul Voluntariului. Popescu a jucat 20 de meciuri, dintre care 18 în campionat și speră să-și câștige locul de titular și sub comanda lui Vasile Miriuță.

”Îmi pare bine că m-am întors, pentru mine e o bucurie, acum să vedem când începem pregătirea şi condiţiile. Mă gândesc că nu s-au schimbat, dar vreau eu să fac o schimbare pentru mine. Odată ce antrenorul te vrea, cred că este un plus pentru mine, ca jucător.

Eu o să fiu acelaşi jucător, chiar dacă antrenorul m-a dorit sau nu, sau conducerea. O să-mi fac treaba în continuare, sper să joc mult mai mult decât am făcut-o în trecut şi să arăt că merit să rămân la Dinamo”, a declarat Mihai Popescu, potrivit Telekom Sport.

În ceea ce privește obiectivul său, Mihai Popescu speră să o ajute pe Dinamo să prindă un loc de play-off în acest sezon: ”Sunt patru meciuri cu echipe din play-off, excluzând Chiajna, o să luăm fiecare meci în parte. Sperăm să le câştigăm şi, cum am citit în ziare, obiectivul este să intrăm în play-off, apoi o să vedem ce stabilim împreuna cu staff-ul. Este o presiune în plus pusă pe noi, pe jucători, dar pare că te concentrezi mult mai mult şi încerci să dai tot, să te autodepăşeşti, ca să prinzi play-off-ul, pentru că acolo joci cu echipele mai importante ale clasamentului şi te baţi la campionat”.

Comments are closed.