FC Juniorul interzice prezența părinților la antrenamente!

lun, 28 martie 2016

Primele măsuri luate de cluburile bucureștene după incidentele de sâmbătă dimineață de la terenul „Toni Doboș” au apărut deja. Mulți dintre conducători vor să apeleze la firme de pază pentru a limita posibilele certuri și altercații dintre părinți.

Ce părere are jurnalistul Daniel Nazare despre huliganismul de pe arenele bucureștene

Inclusiv Georgiana Doboș, managerul echipei pe terenul formației unde a avut loc bătaia generală dintre părinți, intenționează să angajeze o astfel de companie. „Vom lua masuri, de weekend-ul viitor nici nu vom mai indrazni sa ne prezentam fara o echipa de pază. Avem probleme de comunicare. Vesnic trebuie sa stam paznici, vesnic trebuie sa le spune parintilor ca exista niste reguli. Ce ne facem cu parintii care darama tot ce construim noi o ora, o ora si jumatate de 2-3 ori pe saptamana? Din pacate, ies la suprafata doar lucrurile urâte”, ne-a declarat soția lui Toni Doboș în urmă cu două zile.

VEZI CE S-A INTAMPLAT LA UN MECI DE JUNIORI

Cea mai interesantă decizie a luat-o echipa FC Juniorul, care începând de la începutul acestei săptămâni a hotărât să nu mai permită accesul părinților și spectatorior la antrenamentele echipei. „Mi se pare normal. Ce, la meditațiile de la limba engleză, stai ca părinte lângă meditator? O decizie foarte bună, care trebuie pusă în practică la cât mai multe echipe de copii. Când ne vom educa, atunci putem asista la ședințele de pregătire”, ne-a declarat, revoltat, un tată al unui copil de la FC Juniorul, echipă care efectuează antrenamente în zona Parcului Morarrilor și Parcului Plumbuita.

Ce spun cei implicați în incidentele regretabile de la terenul Toni Doboș

În cadrul acestui club activeaza 180 de copii legitimati in cadrul AMFB. A.C.S. JUNIORUL 2014 isi propune deschiderea a doua noi centre de selectie in Bucuresti printre care si unul de fotbal feminin. Clubul este structurat pe diferite categorii de varsta cuprinse intre 1994- 2009. ( Liga III, Liga IV, 1997, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008).

Care a fost poziția secretarului general AMFB după aceste incidente

nazare

de Daniel Nazare

mail: daniel.nazare@ilfovsport.ro

Facebook: Daniel Nazare

10 de comentarii pentru "FC Juniorul interzice prezența părinților la antrenamente!"
 1. O parere spune:

  Suntem anormali, in loc sa socializam, sa facem dintr-un joc o bucurie, sa atragem la teren bunicii nepotii verisorii colegii etc, restrictionam accesul acestora. Ce legatura au huliganii cu normalitatea ?

 2. Parinte de copil spune:

  E doar o strategie de publicitate in urma celor intamplate in weekend cu bataia parintilor.Trebuia sa apara si d-astia care sa para perfectiunea intruchipata.Eu imi duc copilul la fotbal ca sa il vad,sa ma bucur si eu de ce invata.Nu cred ca o sa se ia parintii la cearta intre ei.La meciuri e altceva.Se.joaca pe miza.D-asta se bat toti idiotii.paepar

  • Ileana spune:

   Este inadmisibil la varsta asta, vorbim de niste copilasi de 7, 8 ani. Ce au de invatat copilasii astia? Daca noi parintii nu respectam reguli, cum sa ne asteptam ca ei sa-si asculte dascalii.Nu stiu exact ce scandal a fost in weekend, dar imi doresc sa vad mai mult respect la meciurile de copii si juniori. Atat

  • Anonim spune:

   Pai au….Pt ca din cauza lor suferim si noi, cei care privim , încurajăm si plecam acasa. Nu sunt implicată in fenomenul fotbal, ci in alt sport, tot de echipa. Credeti-ma ca am ajuns, ca părinte, la aceeasi concluzie. Prezența părinților sa fie doar la meciuri. Si asta pt ca sunt mulți, dar mulți „cunoscători „de sport. Si daca aceasta decizie este in beneficiul copiilor, eu sunt de acord.

 3. Xxx spune:

  Doar publicitate.. nu e nimic adevarat.. Traistarule unde ai tu echipa la liga a 3-a penibilule!!!

 4. 888 spune:

  Cea mai mare prostie….vor sa-si ascundă munca și de acea nu mai lasă parintii la antrenament…..fotbalul trebuie sa fie un spectacol la care sa participe cit mai mulți spectatori nu sa ii lăsăm în afara ca atunci nu avem pentru ce sa mai creștem jucatori….. dar la traistaru nu cred ca se vrea creșterea unor viitori jucatori….

  • George spune:

   Buna seara! Daca tot aveti ceva de spus la adresa clubului Juniorul, de ce nu va aratati si identitatea?Unii oameni isi exprima parerea din lipsa de preocupare si bineinteles de frustrarea adunata in timp , pentru ca nu au reusit sa realizeze ceva. De ce nu incercati dvs sa perfectionati fotbalul in lumea copiilor , daca tot sunteti asa priceput.?
   P.S. Cred ca Traistaru a reusit sa faca multe pentru copiii care isi doresc sa-si exprime dorinta de a face sport, iar in spate la tot ce se petrecere in clubul Juniorul, se afla o munca imensa.Multumim parintilor implicati in acest proiect!

  • Vica spune:

   Lasa ca se urmareste performanta la Tony Dobos. Aici e doar reclama, am copilul la grupa de initiere si in 5 luni ne-au schimbat 5 antrenori. Bataie de joc . Am ales sa merg la pomul laudat….nu vad doar bani si atat, cine nu plateste pana pe data de 15 ale fiecarei luni, acasa…e normal ?! Eu am o prietena la juniorul cu o situatie financiara proasta si din cate stiu, sunt sustinuti de patronii clubului. Tot respectul!

 5. Laur spune:

  IN CALITATE DE PARINTE, POT SPUNE CA REGULA ACEASTA CU DISTANTA DE COPIL IN TIMPUL ANTRENAMENTULUI, O SUPORT CU GREU. NU ESTE VORBA DE CLUBUL JUNIORUL, VORBESC DE UN ALT CLUB DIN BUCURESTI CARE ARE ACEASTA REGULA. E GREU, DAR REZULTATUL MUNCII DIN SPATELE PARAVANULUI IL VAD LA MECI.
  Deci concluzia : cred ca totusi este benefic copilului, iar eu ma supun regulilor.