FC Chitila nu are bani de barajul de promovare și rămâne tot în Liga IV

sâm, 13 iunie 2015

Chiar dacă a devenit pentru a treia oară consecutiv campioană a Bucureștiului, la Liga a IV-a, FC Chitila se confruntă cu probleme financiare. Deocamdată nu a apărut nicio informație legată de refuzul ilfovenilor de a se prezenta în barajul tur-retur pe care trebuie să îl dispute cu CSM Oltenița, dar antrenorul Chitilei a declarat că echipa sa nu se va prezenta.

„Am vorbit cu patronul și pot să spun că în proporție de 99% nu ne vom prezenta la baraj. În mod normal, adversarul pe care trebuia să-l întâlnim ar trebui să promoveze fară să mai întâlnească altă echipă. Luni vom anunța AMF București despre intenția noastră și, mai departe, vor fi anunțați și cei de la FRF”, a declarat Petruș Pavel pentru sportcalarasean.ro.

FC Chitila nu a vrut să promoveze în ultimii 3 ani, întrucât sponsorul echipei le-a spus că nu poate să susțină activitatea fotbalistică decât la nivelul județului, nicidecum pentru Liga a III-a.

2 de comentarii pentru "FC Chitila nu are bani de barajul de promovare și rămâne tot în Liga IV"
  1. pele spune:

    @ilfovsport: nu mai vb tampenii ca a devenit a 3-a oara consecutiv campioana, caci anul trecut nici n-a participat la play-off macar iar campioana a fost Comprest, care a respectat competitia si s-a prezentat la barajul cu Rosiori, de la Snagov!
    Anul acesta Termo si Sportul vroiau sa mearga la baraj, nu inteleg de ce Chitila se mai prezinta la play-off daca nu vor sa promoveze! Sa lase pe altii mai seriosi sau sa mearga la Ilfov sa-i incurce si p-aia – nu ca nu s-ar fi incurcat si panaramele alea!

  2. JOHN.PERIS spune:

    Nu e greu de inteles, probabil toate aceste aranjamente au un pret !!!