FC Braşov-Academica, meciul absenţelor. Cine intră pe teren?

vin, 19 mai 2017

Academica Clinceni joacă, mâine, la Braşov, cu FC, la capătul unei săptămâni agitate în viaţa echipei

Academica Clinceni evoluează, mâine, la Braşov, într-un meci liniştit în condiţiile în care gazdele şi-au epuizat speranţele în lupta pentru locurile promovabile. Cele două formaţii au mari probleme de efectiv şi vor permite, în aceste condiţii, unor jucători tineri să respire aerul eşalonului secund.

Cornel Ţălnar, revenit la echipă de nefericitul eveniment legat de decesul soţiei sale, nu îi are la dispoziţie pe Băjan, Poverlovici, Iulian Popa şi Paul Iacob, cu toţii suspendaţi, în timp ce portarul Bogdan Căucă şi-a reziliat contractul. Nici Academica nu stă mai bine la capitolul efectiv după ce Andrei Niţu şi Adi Udrea au fost disponibilizaţi după evenimentele de la începutul acestei săptămâni. Hristu Chiacu este în continuare accidentat, în timp ce Marian Marin s-a adăugat pe lista jucătorilor indisponibili. Pentru a completa raportul de joc la meciul de mâine, programat în cadrul etapei cu numărul 35, oficialii echipei ilfovene au promovat doi tineri juniori din propria pepinieră.

În ciuda dificultăţilor financiare, prezente tot mai acut şi la Academica, lotul echipei antrenate de Eric Lincar a plecat în această după amiază către Braşov.

Comments are closed.