Experienţă pentru Juventus. Bucşă şi Ciprian Petre sub comanda lui Opriţa

sâm, 17 iunie 2017

Încet, dar sigur, Juventus Bucureşti îşi creionează efectivul pe care Daniel Opriţa îl va avea la dispoziţie în prima ligă

Juventus începe să puncteze convingător la capitolul transferuri pentru ca nou promovata în prima ligă să arate bine la impactul cu primul eşalon. „Vom aduce cinci-şase jucători cu experienţa primului eşalon pentru un parcurs favorabil în noul sezon”, spunea Gheorghe Chivorchian, preşedintele clubului, la momentul la care gruparea din Colentina savura promovarea în prima ligă.

Dacă „încălzirea”, la capitolul achiziţii, fost făcută cu doi jucători de la CS U Craiova, Măzărache şi mai tânărul Alin Manea, continuarea a adus jucători cu vastă experienţă la Juventus. A fost, mai întâi, înregimentarea lui Alex Benga, revenit în ţară după un sezon petrecut în Cipru. Bucureştenii au mai antamat, astăzi, alţi doi oameni cu nume, Dan Bucşă, ultima oară în Israel, şi Ciprian Petre, un jucător exponenţial pentru prima ligă care se întoarce, practic, acasă, la echipa care l-a lansat în fotbalul mare.
Juventus continuă cantonamentul centralizat de la Govora care se va încheia printr-o dispută amicală cu o echipă din zonă.

Comments are closed.