Experienţa face diferenţa. CSA Steaua a trecut de CS Afumaţi

sâm, 29 august 2020

Formaţia antrenată de Vasile Neagu a cedat într-un meci amical interesant

CSA Steaua a trecut, 2-0, de CS Afumaţi într-un joc de verificare care a reunit două formaţii cu pretenţii justificate la promovare în noul sezon de Liga a III-a.
Valoarea net superioară a echipei antrenate de Daniel Opriţa a ieşit, şi de această dată, în relief la capătul celor 90 de minute.
Steliştii s-au impus cu 2-0 graţie golurilor marcate de Bogdan Chipirliu, achiziţia din această vară a bucureştenilor, şi Robert Elek alimentând, din start, justificat, speranţele grupării antrenate de Daniel Opriţa înaintea debutului oficial în noul sezon de Liga a III-a.

6 de comentarii pentru "Experienţa face diferenţa. CSA Steaua a trecut de CS Afumaţi"
 1. dan spune:

  ce jucatori au plecat de la cs afumati si ce jucatori au venit noi si inca ceva saptamana vitoare se fac serile in liga a 3a si ati facut cerere sa nu fim cu csa steaua in serie ca asa se scria pe saitul asta acum ceva tinp ca se fac presiuni sa nu fim in serie cu csa steaua

 2. SperDan spune:

  Da, Danao, s a facut totul ca la carte. Afumati e sigura de promovare. O sa fie singura in serie, o sa bata tot, ca la Rovine. Sa vina Neagu, Neagu-Afumati, Neagu cel care da prime suplimentare din salariul sau celor mai buni doi jucatori ai echipei, in fiecare etapa. Nu mult, cate 400 lei, dar e bine ca stie sa tina grupul unit. D aia suntem cei mai buni din toata Liga 3 pt ca avem un primar care iubeste sportul, care face totul pentru echipa si care ne va ajuta sa ajungem, in urmatorii trei ani, la Liga 1, acolo unde ne este locul. Daca se va construi si un nou stadion, asa cum am auzit, suntem pe drumul bun… in doi ani ne vom desfiinta. Hua, capuselor! (de la alte echipe, se stie…)

 3. dan spune:

  stie cineva cand se face conponenta serilor din liga a3a sau nu ca vad ca nu apare nici o informatie in acest sens

 4. Dan spune:

  Stie Neagu de la Afumati cand si cum vrea el sa se faca nu va faceti grija

  • DanDana spune:

   Cert. Supersonicul antrenor Neagu a spus ca seriile au fost deja facute si tintarul va fi tras la sorti in aceasta saptamana, cel mai probabil, joi, la orele pranzului.

 5. dan spune:

  la ce serie usoara avem anul asta cs afumati trebuie sa termine pe locul 1 si sa promovam la pas in liga a2a sucses baieti