EXCLUSIV / Viorel Ferfelea a semnat cu Chiajna!

mie, 23 ianuarie 2013

După ce au fost legaţi de transferurile lui Florin Costea, Machado, Apostol, Bilaşco sau Marius Constantin, Concordia Chiajna a reuşit primul transfer major în această dimineaţă, aducându-l pe Viorel Ferfelea de la Sportul Studenţesc.

Jucătorul în vârstă de 27 de ani este unul dintre cei mai buni şi longevivi jucători pe care echipa din Regie îi avea în lot, acesta jucând din 2004 pentru Sportul, făcând-o în 238 de meciuri şi marcând de 60 de ori.

Ferfelea este al treilea transfer din această pauză competiţională de la Chiajna, după Bucurică şi Mărgărit Jr. Suma de bani oferită de Chiajna pentru Sportul este necunoscută, însă se pare că aceştia au acceptat să preia datoria pe care „studenţii” o aveau faţă de acesta, Ferfelea primind ultimul salariu acum o lungă bucată de timp.

Ferfelea a mai fost aproape de câteva ori să plece de la Sportul, dar de fiecare dată Şiman s-a opus. Jucătorul care face 28 de ani în aprilie poate fi folosit de Ilie Stan pe postul de mijlocal, dar acesta poate urca şi ca vârf retras.

Comments are closed.