EXCLUSIV: Tudorel Dumitru a revenit la Baloteşti

vin, 12 septembrie 2014

Inevitabilul s-a produs, ieri s-a oficializat despărţirea dintre CS Baloteşti şi Robert Panduru, cel care a fost tehnicianul grupării ilfovene după ce Tudorel Dumitru a fost schimbat de pe banca tehnică.
Surpriza cea mare vine în ceea ce priveşte numele celui care va sta pe bancă la meciul din weekend, căci acesta este nimeni altul decât… Tudorel Dumitru. Se pare că oficialii grupării ilfovene au realizat că s-a greşit atunci când s-a renunţat atât de uşor la serviciile acestuia şi au decis să îl readucă la echipă.

VEZI CLASAMENTUL LA ZI AL SERIEI I DIN LIGA 2

„Bebe” îi va avea ca secunzi pe Emil Stanca şi Mircea Marin, ultimul urmând a se ocupa şi de pregătirea portarilor. Tudorel Dumitru va avea parte de un debut de foc, contra ilfovenilor de la ACS Berceni, într-un meci care va avea loc mâine de la ora 11, la Baloteşti.

Contactat telefonic, tehnicianul Baloteştiului a declarat pentru IlfovSport: „Este o mare bucurie pentru mine să revin la Baloteşti. Am început antrenamentele cu băieţii la începutul săptămânii. Cel mai dificil va fi să omogenizez cât mai repede lotul actual, proces care va dura câteva săptămâni, în condiţiile în care în ultimele zece zile a venit aproape o jumătate de formulă de start. Am încredere în băieţi, pe unii îi ştiu din mandatul meu precedent, pe alţii i-am cunoscut acum. Sunt convins că jucători experimentaţi precum Chiacu, Şomodean sau Păun se vor integra repede şi vor ajunge la parametri normali în cel mai scurt timp posibil, chiar dacă primii doi nu au mai jucat de ceva vreme înainte de a veni la Baloteşti. Sunt un optimist de fel şi am încredere deplină în elevii mei pentru meciul de mâine, la capătul căruia nu concep alt rezultat decât victoria, chiar dacă jucăm un derby ilfovean, cu o echipă aflată şi ea în suferinţă”

2 de comentarii pentru "EXCLUSIV: Tudorel Dumitru a revenit la Baloteşti"
  1. Moldo spune:

    Bravo felicitari pentru meciul de azi….Felicitari la totii baieti mai putin la portar care a ingropat echipa

  2. pony spune:

    bravo tudorele esti tare ai reusit sa iei un punct de la primul meci, impotriva unei echipe bune din campionat.
    felicitari si tineo tot asa!!!!!