EXCLUSIV / Ștefan Odoroabă: „Îi felicit pe cei de la Sepsi, dar noi am fost mai buni”

Dum, 12 martie 2017

Ștefan Odoroabă, antrenorul formației Academica Clinceni, a vorbit în exclusivitate pentru Ilfov Sport, despre înfrângerea suferită duminică, pe teren propriu, în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

VEZI AICI FOTO ȘI DETALII DESPRE MECI

Tehnicianul a mărturisit că este mulțumit de jocul echipei sale și că a văzut pe teren atitudinea pe care o dorește și consideră că Academica Clinceni a pierdut nemeritat această partidă, dar a ținut să îi felicite și pe jucătorii adverși.

„Părerea mea este că am pierdut nemeritat, dar vreau să îi felicit pe băieți, pentru că au arătat altă față, comparativ cu meciul de la Chindia. Au jucat, din punctul meu de vedere, exact ce i-am antrenat și vreau să îi felicit și să spun că noi nu putem să antrenăm lucrurile care nu depind de noi.

După meci m-am dus la fiecare în parte, și eu și conducerea, și le-am strâns mâna și i-am felicitat fiind că au făcut tot ce au putut, tot ce a depins de ei ca să câștigăm jocul. Victorie meritată sau nemeritată a lor, dar eu pot să zic că noi am jucat mai bine.

La pauză a trebuit să fac două schimbări pentru că am avut jucători cu probleme și am schimbat puțin sistemul, dar calitatea, jocul și dorința lor de victorie au făcut să intre și să joace la fel de bine. Nu am schimbat foarte multe, cât atitudinea lor și dorința.

Chiacu a simțit o durere și am zis că e mai bine să nu îl forțez. Dacă un jucător nu îți intră 100% e ok să iasa,, pentru că avem un lot valoros și o bancă de rezerve foarte bună.

Meciul cu Juventus îl tratăm la fel ca pe celelalte meciuri. Jucăm cu liderul Ligii a II-a, o echipă foarte bună cu doi antrenori foarte buni. Sperăm să jucăm la fel de bine. Vom vedea ce va fi.

E important și rezultatul și jocul, dar în momentul când echipa joacă și pierzi cum am pierdut astăzi, sincer, eu nu am ce să le reproșez jucătorilor. Pentru mine e o bucurie când văd că joacă ce le cer, să jucăm fotbal, să pasăm, nu să dăm cu mingiile în sus. Trebuie să jucăm fotbal, dar vrem să fim și lăsați să jucăm, câteodată ni se mai pun și nouă piedici.

Nu contest valoarea jucătorilor de la Sepsi, e o echipă bună, au jucat, îi felicit, au venit să joace fotbal, nu am absolut nicio problemă cu ei, dar noi astăzi am fost mai buni.”, a declarat Ștefan Odoroabă pentru Ilfov Sport.

5 de comentarii pentru "EXCLUSIV / Ștefan Odoroabă: „Îi felicit pe cei de la Sepsi, dar noi am fost mai buni”"
 1. Gelu spune:

  Echipa SEPSI SF GH a fost superioara , echipei din Clinceni ,nu mai vorbiti aiureli ,..

 2. C G spune:

  Sa mi bag pl in v bundeanu si in tasu care da licente pe naspa la taximetristi, puscaria te mananca bai bosorogule oparit!!! Stie consilierul tau despre ce vb cadavru’ ambulant! Revin cu amanunte…

 3. Alex. V spune:

  Oficial! FRF la suspendat pe Dragomirești pentru blaturi și la amendat consistent! Deci, probabil ca urmează și acțiunea penala! Așteptăm reacțiile “”avocaților””acestui personaj!

 4. Alex. V spune:

  Pe dragomir, marele conducător de la clinceni! !

 5. Gimi spune:

  Echipa ar trebui depunctata .Chipciu spunea , ieri ca sunt bani negri in fotbal ..