EXCLUSIV / “Să sperăm că se va face dreptate, Laurențiu Tudor rupea în două pariurile!”. Acuze uluitoare de la Ștefănești – Conpet Cireșu 5-1

vin, 27 februarie 2015

După articolele publicate în presa din Polonia, dar și de cotidianul german Bild, conform cărora antrenorul român Laurențiu Tudor ar fi anchetat de procuratura din Bochum pentru meciuri aranjate la pariuri, în special Flota Swinoujscie – SV Babelsberg, disputat la 29 ianuarie 2015, la Berlin, apar amănunte incredibile despre tehnicianul român. La pauză, Flota conducea cu 1-0, iar la final, Babelsberg s-a impus cu 4-2, foarte mulți bani fiind pariați pe 1 pauză și 2 final.

CITIȚI AICI POVESTEA MECIULUI CU CÂNTEC ȘI DECLARAȚIILE LUI TUDOR

“Erau blaturi care uneori nu ieșeau!”

Mai mulți jucători care au lucrat cu Laurențiu Tudor ne-au spus că antrenorul “rupea” pariurile, adică juca tot timpul și se interesa de fel și fel de meciuri, în special în pauzele întâlnirilor. Un fotbalist ne-a trimis un mesaj foarte lung, sub protecția anonimatului, de pe un profil fictiv de facebook, pe care îl redăm cuvânt cu cuvânt: “Sunt puțini fotbaliști care l-au înghițit pe Laurențiu Tudor. E un tip alunecos, dubios și mulți îl evită. Eu sunt sigur că băiatul ăsta o va avea groasă cu nemții. Nu mai scapă. La Ștefănești rupea pariurile în două. Toată ziua juca la pariuri. Sunt ferm convins că procurorii din Germania și presa din Polonia au aflat despre trecutul lui de la Snagov, unde au existat câteva meciuri mai mult decât dubioase. O să vă povestesc un meci de la Ștefănești, tare dubios. De multe ori, laptopul și telefoanele erau deschise non-stop pe site-urile de livescore, mai ales în pauză. Auzisem prin vestiar că s-a pariat în draci pe X la meciul cu Conpet Cireșu, din 2013, prin toamnă. Totul a fost OK, în grafic, la pauză era 1-1, exact ca-n grafic, se jucase X pauză, X final la pariuri! Doar că la un moment dat, ceva s-a schimbat și Ștefănești i-a mâncat pe Cireșu, scor final 5-1. A ieșit șucăr mare, mai ales că nici cealaltă partidă nu s-a încheiat conform pariurilor. Nu mai știu ce meci era, dar în altă serie. Băieții jucau pe pachete de meciuri la Liga a III-a. Uneori blaturile nu ieșeau, dar alteori se îmbogățeau și fotbaliștii și antrenorii. Anchetați voi mai bine, să sperăm că se va face dreptate cu Doctorul, că așa i se spune lui Laurențiu Tudor”.

IlfovSport a fost prezentă la CS Ștefănești – Conpet Cireșu 5-1

Imagine din meciul CS Ștefănești - Conpet Cireșu, scor 5-1, în octombrie 2013

Imagine din meciul CS Ștefănești – Conpet Cireșu, scor 5-1, în octombrie 2013

Am căutat în arhiva IlfovSport meciul dintre CS Ștefănești și Conpet Cireșu, scor 5-1, disputat la 18 octombrie 2013. Este foarte adevărat că la pauză scorul a fost egal, 1-1.

Cireșu a deschis scorul prin Andrei Crăciun, iar Nicolae a egalat pentru CS Ștefănești, în minutul 36. Dubios, oaspeții au schimbat portarul la pauză, care a fost de cascadorii râsului, un anume Soare. Avram și Bălan, ultimul cu o triplă, au închis tabela la 5-1, dar golurile primite de Conpet Cireșu au fost demne de clipurile de pe youtube din ligile sătești.

La CS Ștefănești antrenor era chiar Laurențiu Tudor, care a trimis în teren echipa: Oprea – Dinu, Avram, Burnea, Oșca – Marinaș, Niculae, Dinu, Negrea – Bălan, Cîrloganu.

Comments are closed.