EXCLUSIV / Nicu Epaminonda este noul interimar de la Berceni! Ce se întâmplă cu Marin Dragnea

mar, 06 octombrie 2015

Antrenorul principal al echipei ACS Berceni, Marin Dragnea, a fost anunţat luni seara că nu se va mai ocupa de gruparea din Liga a II-a. Conducerea clubului a anunţat că noul antrenor interimar al echipei va fi Nicu Epaminonda, care îi va ajuta pe ilfoveni şi din teren.

Vicepreşedintele clubului ilfovean, Paul Terteleac, a declarat pentru IlfovSport că se speră ieşirea din criză în următoarea etapă, la Bacău, urmând ca în perioada următoare să se stabilească dacă va rămâne Epaminonda până în iarnă sau va fi adus un înlocuitor. “Nicu este un caracter deosebit, un adevărat lider, şi am hotărât ca el să se ocupe de echipă în această perioadă. Îl va avea ca secund pe Nelu Prună şi sperăm să spargem gheaţa la Bacău, pentru că au trecut 5 meciuri şi nu am reuşit decât două rezultate de egalitate. Marin Dragnea nu a fost dat afară, el va rămâne în cadrul clubului, dar nu va mai pregăti prima echipă”, a declarat Paul Terteleac.

Partida de la Berceni, din ultima etapă, 1-3 cu Rapid Suceava, a fost ultima a lui Marin Dragnea. Pentru jocul de la Bacău, Epaminonda nu va putea conta pe Cioranu şi pe Pădureţu, ambii accidentaţi. Pădureţu a cerut schimbare la finalul primei reprize, după ce a fost călcat pe tendon de un adversar.

ACS Berceni se află pe ultimul loc în seria I a Ligii a II-a, cu 2 puncte, la egalitate cu Bucovina Pojorâta, dar golaveraj mai slab.

Comments are closed.