EXCLUSIV | Leonard Boiangiu: „Îmi doresc foarte mult să marchez și mă supăr atunci când ratez”

mie, 15 februarie 2017

În Liga a III-a, există tineri talentați care țintesc către ligile superioare sau chiar către campionatele din străinătate, dar cărora nu li se acordă credit la un nivel mai înalt din cauza lipsei de experiență. Popești-Leordeni deține câțiva astfel de tineri, precum Leonard Boiangiu, mijlocașul formației ilfovene, care a făcut junioratul la Dinamo, după care a jucat timp de doi ani pentru Progresul.

Tânărul fotbalist, în vârstă de 20 de ani, este nerăbdător să revină pe teren, după accidentarea pe care a suferit-o, și este încrezător în șansele echipei sale de a se clasa în primele două locuri ale clasamentului seriei a II-a a Ligii a III-a.

„Am avut o problemă la ligamente, acum sunt mult mai ok și într-o lună o să revin la antrenamente.

Noi nu ne-am gândit să promovăm, noi vrem să evoluăm cât mai bine de la meci la meci și să devenim un colectiv, un grup, o familie. Obiectivul este să evoluăm și probabil clasarea în primele două locuri ar fi ceva important pentru fiecare în parte. Noi ne jucăm șansa.


Mă supăr atunci când ratez, e normal. Probabil că îmi doresc foarte mult să marchez și când ajung în fața porții mă gândesc la altceva, sunt foarte sigur și de aceea ratez.

Personal, îmi doresc să revin pe teren după accidentare și să fac un sezon cât mai bun, să dau goluri, pase de gol, să-mi ajut echipa și din vară mi-ar plăcea să ajung să joc în Liga a II-a, Liga I sau chiar în străinătate.”

Leo este încurajat și responsabilizat, din când în când, de către antrenorul Viorel Dinu și cu ajutorul banderolei de căpitan. Acesta simte greutatea ei, dar îi este dificil să se impună în fața colegilor mai în vârstă.

„E destul de greu când primesc banderola de căpitan, pentru că am și colegi mai în vârstă decât mine și mi-e greu să le zic ce să facă.

Avem o relație foarte bună, nu e tensiunie. Glumim între noi și cu antrenorii avem o relație foarte bună.”, a declarat Leonard Boiangiu pentru Ilfov Sport.

Andreea Visu

Comments are closed.