EXCLUSIV / Încă o echipă s-a desființat! CS Ștefănești și-a pus toți jucătorii pe liber și nu mai continuă!

joi, 11 iunie 2015

Încă o veste proastă pentru fotbalul din Ilfov, chiar dacă în acest moment județul din jurul Bucureștiului are 4 echipe la nivelul celor două ligi, Concordia Chiajna, FC Voluntari, CS Balotești și ACS Berceni.

Miercuri, în cursul după-amiezei, CS Ștefănești, prin vocea președintelui Cristian Mătărău, s-a desființat. Toți jucătorii, împreună cu staff-ul tehnic, au fost anunțați că sunt liberi de contract, întrucât primăria nu mai dorește finanțarea grupării din localitate.

“Este foarte adevărat, tocmai s-a încheiat ședința, în jurul orei 17:00! Am fost anunțați cu toții că de azi nu mai există CS Ștefănești. Jucătorii au primit dezlegările, iar mâine se va depune și documentul oficial! Este păcat, mare păcat. Am format un grup aici, e păcat de stadionul de aici, de baza în care Nae Nicolae a investit foarte mulți bani. Nae a murit, iar primarul a ținut echipa timp de doi ani, din respect pentru ceea ce a făcut Nicolae aici. Nu știu ce este de făcut, uneori stau și mă întreb dacă nu ar trebui să-mi schimb meseria, deși am făcut fotbal o viață întreagă”, a declarat foarte trist antrenorul Marin Dună, golgheterul all-time al Progresului București.

CS Ștefănești a fost finanțată de Nae Nicolae, cel care a reușit să promoveze echipa și în Liga a III-a, după care avea planuri să o ducă în Liga I. Primise ofertă de la Florian Walter să cumpere locul lui U Cluj în prima divizie, însă Nae Nicolae a refuzat, pe motiv că nu vrea să ardă etapele. A investit peste 2 milioane de euro în baza sportivă de la Ștefănești, dar în urmă cu doi ani a murit în urma unui accident rutier, mașina sa fiind spulberată de un tren la trecerea de cale ferată care leagă șoșeaua Petricani de comuna Pipera.

Președintele Cristi Mătărău a anunțat că în cursul zilei de joi va trimite un act oficial la FRF, prin care se va lua la cunoștință de retragerea echipei CS Ștefănești.

CS Ștefănești a încheiat campionatul Ligii a III-a, seria a III-a, pe poziția a patra, cu 43 de puncte, 12 victorii, 7 egaluri și 7 înfrângeri.

3 de comentarii pentru "EXCLUSIV / Încă o echipă s-a desființat! CS Ștefănești și-a pus toți jucătorii pe liber și nu mai continuă!"
  1. Anonim spune:

    PACAT ! MARE PACAT !

  2. Marin spune:

    Pacat de stefanesti, pacat de baza sportiva , pacat pt oamenii de acolo , pacat pt fotbalul romanesc