EXCLUSIV / Hamed Kone a semnat cu FC Voluntari

joi, 04 iunie 2015

Primul jucător cunoscut care a semnat cu nou-promovata FC Voluntari este și cel mai bun fotbalist de la proaspăt desființata Academica Argeș. Ben Hamed Kone, fotbalistul de 27 de ani de la Academica, s-a înțeles pe un contract pe un an, cu opțiune de prelungire pe încă unul, cu echipa ilfoveană.

Ivorianul, care a mai jucat în carieră în Thailanda, la Chonburi, și apoi în Japonia, 4 sezoane, la Gainare Tottori, a semnat cu FC Clinceni în 2013, pe când avea 25. Între timp, echipa s-a mutat la Pitești, iar sezonul recent încheiat a fost unul dintre cele mai bune din cariera mijlocașului născut la Abidjan.

Acesta poate evolua pe orice post la mijlocul terenului, atât în stânga, cât și în dreapta, este foarte puternic și a avut mai multe oferte de a semna cu echipe din Liga I. A ales FC Voluntari, pentru că Ilie Poenaru l-a dorit foarte mult, iar mijlocașul a ales și pentru că echipa este aproape de București.

Ilfovenii și-au asigurat și semnătura lui Petrariu, de la SC Bacău.

3 de comentarii pentru "EXCLUSIV / Hamed Kone a semnat cu FC Voluntari"
  1. Claudiu spune:

    a semnat si un atacant de la sc bacau nu doar portarul

  2. Papin spune:

    N-a semnat niciun atacant de la Bacau. Au mai semnat 3 jucatori din liga 1 dar nu-i anunta pana nu arunca bomba, aducerea unui jucator ce toata lumea in da ca si semnat cu Steaua.

  3. Claudiu spune:

    Eu asa stiam de atacantul de la bacau… ca la meciul dintre voluntari-bacau.. trebuia sa fie titular si nu a fost nici macar trecut pe foaie pt ca a semnat cu voluntari