EXCLUSIV / Golăneală pe teren la un meci de old-boys

joi, 12 octombrie 2017

O banală partidă de old-boys Jilava-Union, disputată luni după-amiază pe terenul primei echipe, s-a încheiat în minutul 70, după ce arbitrul întîlnirii, Ovidiu Robu, s-a retras la vestiar pentru ca oaspeții l-au agresat verbal și l-au bruscat pe asistentul Marian Istrate. Brigada de arbitri s-a adăpostit în cabină pentru că nu se simțea în siguranță.

Acesta din urmă nu ar fi semnalizat ofsaid când Jilava a preluat conducerea, 2-1, la o fază regulamentară, conform celor prezenți la joc. S-a creat un meleu, în care asistentul Marian Istrate (Liga 3) a fost împins, înjurat și scuipat. Deși centralul Ovidiu Robu a încercat să aplaneze lucrurile, împărțind cartonașe galbene și roșii, în cele din urmă a decis să oprească meciul din cauza atitudinii oaspeților care proferau injurii și încercau să timoreze brigada de arbitri.

Cei mai recalcitranți jucători ai celor de la Union au fost Marinel Rusu și Daniel Mirea, cărora li s-a reținut carnetele de joc din cauza atitudinii pe care au avut-o pe teren. “Au fost multe orgolii între cele două echipe, pentru că mulți dintre componenții celor două formații au jucat la Union, s-au certat și au plecat la Jilava. S-au plătit multe polițe”, ne-a declarat unul dintre fotbaliști. Mai grav e faptul că la partidă a asistat vicepreședintele AJF Ilfov, Constantin Grecu, iar Niță Marin a fost observator.

fc union old boys lot

Baremul unui arbitru pentru un astfel de meci este de 80 lei. Întrebarea este dacă merită să oficiezi un astfel de meci și să incasezi injurii și pumni sau, mai bine, să stai acasă ori să te antrenezi? E o întrebare la care Comisia de Disciplină ar putea răspunde cu amenzi și suspendări drastice dacă AJF Ilfov mai vrea să continue această competiție.

Articol scris de Daniel Nazare

2 de comentarii pentru "EXCLUSIV / Golăneală pe teren la un meci de old-boys"
  1. Gio spune:

    Orgolii nejustificate…ce a fost intre jucatorii celor doua echipe nu ar fi trebuit sa mai conteze, important era sa se bucure de fotbal! Sunt de acord ca cei ce au gresit sa fie aspru pedepsiti, asta ca un exemplu pt cei care ar mai avea de gand sa procedeze la fel!!!
    P.S.: poate daca ati acorda mai mult timp acestui campionat si ati rezerva un spatiu dedicat copmetitiei de old-boys astfel de lucruri nu s-ar mai repeta deoarece n-ar mai ramane ascunse cum se intampla acum…si apoi sa stiti ca se intampla si multe, mult mai multe lucruri frumoase in aceasta competitie despre care cititorii dvs sunt convins ca ar vrea sa stie!
    O nisa de exploatat, nu credeti?

  2. Vasile spune:

    Ai fost la meci, domnule Năzare? Dacă nu, informează-te din două surse. Nu a fost nimeni lovit…