EXCLUSIV – Dinamo salvează Berceniul. Manager, antrenor și 8 fotbaliști aduși din Ștefan cel Mare în Ilfov

joi, 15 ianuarie 2015

Informația de pe ilfovsport.ro s-a confirmat aseară, după ultima rundă de negocieri dintre Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, și primarul Berceniului, Marian Ghenu. Dinamo București a semnat un parteneriat cu ACS Berceni, iar începând de astăzi 8 fotbaliști vor fi trimiși să evolueze pe arena din localitatea ilfoveană.

Dinamo, împreună cu ACS Berceni, au stabilit ca noul manager al grupării din Liga a II-a să fie Gabriel Răduță, directorul centrului de copii și juniori din Ștefan cel Mare, care a antrenat Progresul Cernica, în urmă cu 2 ani. Antrenor principal al echipei va fi Silviu Ion, fostul secund al lui Flavius Stoican la Dinamo București, dar care s-a ocupat și de grupe de juniori ale clubului, plus o perioadă bună petrecută la Dinamo II.

Conducerea dinamovistă a anunțat că nici Dinamo II nu se desființează, ci va rămâne la nivelul Ligii a III-a, tot cu Florin Bratu antrenor.

Darius Buia a ajuns la ACS Berceni

Darius Buia a ajuns la ACS Berceni

În acest moment, ACS Berceni are doar 6 fotbaliști sub contract: Sandu, Ghinea, Pătrașcu, Pivniceru, Mihai și Ettien, la care li se adaugă 8 dinamoviști: Bogdan Chipirliu, Robert Văduva, Darius Buia, Andrei Radu, Roberto Radu, Ionuț Jugaru, Marius Ioniță, Mihai Popescu. Urmează ca lotul să fie completat până la 18-21 de fotbaliști în zilele următoare.

“Am reușit acest agreement cu Dinamo București și ACS Berceni va continua în Liga a II-a. Nu s-au stabilit, momentan, datele primului cantonament, ale reunirii. De aici, staff-ul tehnic va fixa tot ce trebuie. E bine că echipa nu se desființează. Asta e cel mai important. Vom vedea ce va fi în continuare”, a declarat un oficial al Berceniului pentru IlfovSport.

1 comentariu la "EXCLUSIV – Dinamo salvează Berceniul. Manager, antrenor și 8 fotbaliști aduși din Ștefan cel Mare în Ilfov"
  1. Mihai spune:

    Domnu pruna e secund?