EXCLUSIV: Cernica se destramă!

sâm, 07 decembrie 2013

Zvonul din ultimele zile a prins contur: Progresul Cernica se destramă! Din cauza problemelor financiare, conducerea clubului ilfovean a decis ca în partea a doua a sezonului să continue doar cu juniorii.
În aceste condiţii, majoritatea jucătorilor şi-au reziliat deja contractele, iar în mod cert tehnicianul Dumitru Bolborea nu va mai continua.

VEZI CLASAMENTUL SERIEI A II-A A LIGII A III-A

Vom reveni cu detalii

2 de comentarii pentru "EXCLUSIV: Cernica se destramă!"
  1. cheambeau spune:

    familia dinu si familia apostol nu o sa fie uitate de DUMNEZEU o sa le dea si lor ce am avut noi de craciun de revelion si de pasti ..Dumnezeu e sus ii vedee. tarani prosti rau..ciprian ala habar nu are de fotbal , nu jtie cum sa da o prima de joc nu jtiu ce cauta el in fotbal..sa se duca unde e locul la sapa tata, oricum iese unu din puscarie care are sa’i dea bani si il omoara in bataiee.!!..sii gelu apostol sa ma spele si el pantofi caa venea mereu murdari cu ei la teren,sa numai zic de curea,poti sa puii ce haina vrei pe taran,taranu tot taran ramane!!

  2. :))) spune:

    Ce n-ati inteles ca Ciprian e coarda lu` Gelu…se spala pe mainii cu el, si Dumnezeu l-a lovit de mult pe Gelu..cine stie cunoaste..! asa ca ..degeaba..mai devreme sau mai tarziu toate se vor restrange asupra lor! La Ciprian nici numai vorbesc, are ochiu` maro spart de mult ! :)))