EXCLUSIV: Bolborea a preluat Cernica!

vin, 19 iulie 2013

Plecarea lui Gabi Răduţă de la conducerea grupării Progresul Cernica a lăsat descoperită echipa ilfoveană. Însă problema a fost rezolvată destul de repede, Cernica alegându-l ca succesor al lui Răduţă pe nimeni altul decât Dumitru Bolborea. Fostul tehnician al satelitului Concordia Chiajna.
Contactat telefonic de IlfovSport, preşedintele Ciprian Dinu ne-a declarat în exclusivitate că are încredere în experienţa de antrenor a lui Dumitru Bolborea: „La noi se preferă lucrul cu jucătorii tineri şi Bolborea este alegerea cea mai potrivită pentru proiectul nostru.”
Noul tehnician va debuta pe banca ilfovenilor cu un amical contra celor de la Popeşti Leordeni într-un meci care se va juca miercuri de la ora 18.

0 de comentarii pentru "EXCLUSIV: Bolborea a preluat Cernica!"
  1. […] foarte puţin pe banca Progresului, plecând la Dinamo unde a preluat centrul de copii şi juniori. Finalul săptămânii trecute a adus un nou tehnician, în persoana lui Dumitru Bolborea, lăudat pu…. Din păcate, noul antrenor al ilfovenilor nu a apucat să facă nici măcar un antrenament, după […]