EXCLUSIV / Bogdan Ilie a adus victoria Popeștiului la Făurei: „Meritam mai mult”

sâm, 10 noiembrie 2018

După două rezultate îngrijorătoare, SC Popești-Leordeni a găsit victoria pe terenul celor de la CS Făurei, în cadrul etapei a 12-a din Liga a III-a.

Ilfovenii s-au impus în fața echipei lui Bănel Nicoliță, la limită ce-i drept, datorită golului reușit de către Bogdan Ilie în minutul 32 al partidei. Puștiul în vârstă de doar 19 ani se bucură de încrederea antrenorului Viorel Dinu și joacă titular meci de meci. Rezultatul nu întârzie să se vadă. Ilie are evoluții din ce în ce mai bune în tricoul Popeștiului și nu este străin de gol. Tot el a marcat și golul de onoare din partida cu FCSB II, încheiat cu scorul de 4-1 în favoarea satelitului bucureștean.

La finalul partidei de la Făurei, Bogdan Ilie a acordat un interviu fulger în exclusivitate pentru Ilfov Sport și ne-a împărtășit o parte dintre secretele sale.

„Nu a fost deloc un meci dificil. Puteam să scoatem mult mai mult. Am jucat bine, am avut ocazii și meritam să marcăm mai mult de un gol. Eu mi-am propus să dau goluri, să îmi ajut echipa și să cresc de la meci la meci. Sigur că acum este și regula aceasta cu juniorii în teren care mă ajută, dar odată intrat pe teren nu îmi doresc decât să joc cu încredere, să îmi ajut echipa, nu mă gândesc la nimic altceva. Vreau să am evoluții cât mai bune și să cresc din ce în ce mai mult. Nu sunt deloc egoist în teren, joc pentru echipă”, a declarat Bogdan Ilie pentru Ilfov Sport.

Așadar, seriozitatea și modestia sunt cheia parcursului bun avut de către tânărul fotbalist în acest tur de campionat. Pentru Popești-Leordeni, echipa de pe locul 4 în Seria a II-a, urmează meciul de pe teren propriu cu CS Medgidia.

Articol scris de Andreea Visu

Comments are closed.