EXCLUSIV / Alin Ghidurea, jucătorul Concordiei, vrea să îi calce pe urme lui Gardoș

mie, 22 martie 2017

Alin Ghidurea, fundașul central al formației secunde a Concordiei Chiajna, este titular de drept în Liga a III-a, sub comanda tehnicianului Liță Dumitru, și a vorbit în exclusivitate pentru IlfovSport.

Fundașul a început fotbalul la Steaua, unde a crescut și s-a dezvoltat ca fotbalist: „Într-adevăr, am petrecut aproape opt ani la Steaua, în perioada junioratului, de acolo am avut cele mai multe de învățat.”

În partida disputată de Concordia Chiajna II, pe teren propriu, împotriva formației Flacăra Moreni, Ghidurea a jucat ca mijlocaș și, spune el, este un post mai greu, dar face tot posibilul să îndeplinească cerințele antrenorului.

„Am jucat mijlocaș, pentru ca acolo a avut domnul antrenor nevoie de mine. Mă simt bine pe ambele poziții și încerc să îmi fac treaba cât mai bine pe teren indiferent unde mă pune antrenorul. Este un post mai greu, dar și frumos în același timp.”

Odată cu revenirea lui Liță Dumitru pe banca tehnică a „Vulturilor” mici, au început să reapară și rezultatele. Chiajna nu a pierdut niciun meci în acest retur de campionat. Ghidurea este de părere că echipa poate promova în liga secundă în sezonul următor, dată fiind atitudinea pozitivă a componenților lotului.

„Domnul Liță Dumitru este un antrenor care dorește în primul rând ca jocul cerut de dânsul să meargă foarte bine, iar odată cu acesta, au aparut și aceste rezultate. Obiectivul echipei este de a promova jucători la prima echipa, iar pe plan personal îmi doresc să ajung acolo. Cred în promovarea în Liga a II-a din sezonul viitor, pentru că avem o echipa tânără cu dorință de afirmare”.

În ceea ce privește viitorul său, fundașul formației ilfovene își dorește să își facă treaba cât poate de bine la echipa secundă și să promoveze la prima echipă pentru a debuta în Liga I.

„Îmi doresc să evoluez cât mai bine pentru echipa a doua și să pot face pasul mai sus. Calitățile care mă recomandă sunt constanța în joc, fiind una dintre cele mai importante, concentrarea și agresivitatea. Aș vrea să urmez modelul lui Florin Gardoș, jucător care a pornit chiar de la Chiajna și a mers într-o direcție ascendentă la Steaua și apoi, la Southampton”, a declarat Alin Ghidurea pentru IlfovSport.

Articol scris de Andreea Visu

Comments are closed.