Exclusiv / Adrian Mihalcea, noul antrenor de la Berceni

mie, 04 martie 2015

Adrian Mihalcea, fostul antrenor al Unirii Slobozia, a preluat de marți seara formația din Berceni. Fostul jucător al lui Dinamo îl înlocuiește pe Silviu Ion, cel care a fost secundul lui Flavius Stoican în Șoseaua Ștefan cel Mare.

Secundul său va fi Mugur Bolohan, pe care l-a avut și la Unirea Slobozia. ACS Berceni e pe locul 8 în prima serie a ligii secunde. Debutul tânărului tehnician va fi sâmbătă, în deplasare, cu Rapid CFR Suceava. Decizia conducerii este surprinzătoare, mai ales că ACS Berceni l-a adus la sugestia lui Dinamo pe Silviu Ion, fostul secund al lui Flavius Stoican.

Acesta a realizat toată pregătirea de iarnă cu echipa din Ilfov, și n-a rezistat decât un meci oficial pe banca Berceniului, cel cu Farul, de sâmbătă, pierdut cu scorul de 3-1 de ilfoveni.

Mihalcea (39 de ani) a avut cea mai bună perioadă ca fotbalist în intervalul 1996-2001 când a evoluat la Dinamo, câștigând un campionat și trei Cupe ale României. În 2013 și-a început cariera de antrenor la CSM Unirea Slobozia, echipă din orașul natal. Slobozia s-a desființat în urmă cu 2 săptămâni, iar Adi Mihalcea a fost văzut încă de sâmbătă la Berceni, la meciul cu Farul Constanța.

1 comentariu la "Exclusiv / Adrian Mihalcea, noul antrenor de la Berceni"
  1. LH spune:

    ii duce la garla corcitura asta!