Ettien a fost operat: smulgere de ligamente şi peroneu rupt

mar, 09 decembrie 2014

Minutul 58 al meciului dintre ACS Berceni şi Unirea Slobozia a adus un moment oribil. Africanul Ettien a intervenit prin alunecare într-un duel pentru minge cu Macare, iar piciorul drept i-a rămas în pământ şi fotbalistul a început să urle de durere.

Alexandru Radu şi-a pus mâinile în cap când a văzut ce a păţit colegul său şi imediat s-a cerut intervenţia medicilor de pe ambulanţă. Cinci minute a stat maşina pe teren până ce fotbalistul a fost urcat pe targă şi trimis la spital cu suspiciunea de dublă fractură.

Din fericire, dacă se poate spune aşa, a fost vorba doar de o smulgere de ligamente la gleznă, urmată de ruperea peroneului din cauza poziţiei ciudate în care s-a aflat piciorul lui Ettien. În aceste condiţii, nefiind vorba de o dublă fractură, jucătorul a fost operat deja şi are mari şanse să înceapă alergările uşoare încă din februarie.

„Ettien a trecut cu bine peste operaţie, iar săptămâna viitoare va putea pleca acasă, în ţara lui natală. Doctorul este mulţumit de rezultatul operaţiei şi a pronosticat că în două luni va putea începe alergările uşoare. A avut şansă că nu i s-a rupt şi tibia, altfel ar fi putut pierde şi meciurile de după sezonul regulat” a explicat situaţia africanului, în exclusivitate pentru IlfovSport, vicepreşedintele Berceniului, Paul Terteleac.

VEZI O GALERIE FOTO CU ACCIDENTAREA LUI ETTIEN

%%wppa%% %%slideonlyf=354%% %%align=center%%

Comments are closed.