Etapa de Liga a 3-a a fost pe Ilfovsport!

vin, 28 februarie 2014

Cu începere de la ora 13:45, etapa din Liga a 3-a este în direct pe Ilfovsport. Rămâneți pe site pentru detalii.

 

AFUMAȚI – CĂLĂRAȘI 2-0

Afumați: (4-4-1-1) 30 Mihalcea, 14 Stanca, 18 Vrabie, 4 Mogos, 15 Piko, 6 Balgiu, 17 Robicek, 24 Stancu, 9 Ionica, 19 Vlada, 11 Chirilă

Rezerve: 12 Obertin, 2 Vincene, 3 Nedelea, 7 Gafita, 10 Surugiu, 20 Gheorghe, 21 Florea,

 

Călărași: (4-5-1) 12 Popa – 15 Lupascu, 4 Topor, 6 Popescu, 16 Olteanu, 8 Matei, 7 Kanda, 14 Petre, 19 Ursu, 9 Bertea, 10 Stefan.

Rezerve: 1 Chirita, 5 Gheorghe, 11 Stanciu, 3 Parvan, 18 Nicodim, 2 Cainaru, 17 Tudor

 

FLUIER FINAL 

Min 90, iese Piko si intră Surugiu, iar la Călărași iese Stefan si intră Parvan

Min 87, iese Balgiu si intră Florea.

Min 84, iese Vlada si intra Gafita.

Min 82, iese Chirilă si intră Vincene.

Min 80, gol după o țesatura de pase intre Stanca, Robicek și Chirilă, primul pătrunde și trage cu sete, balonul ducându-se violent în vinclu. GOOOL AFUMAȚI 

Min 79, yellow card Piko primește si el doar galben pentru o intrare cu ambele picioare pe tibia lui Petre.

Min 78, yellow card Mogoș primește galbenul pentru o intrare urata la Kanda.

Min 75, Balgiu pătrunde central, pasează spre Ionică, dar mijlocașul din Afumați nu se lipește la gol, sutând slab si departe de poartă.

Min 74, iese Bertea și si intră Stanciu.

Min 70, gol Ionică centrează, iar Lupașcu face henț în careu iar centralul arată penalty. Vlada pune mingea la punctul cu var, Popa pleacă pe minge, o atinge, dar intră în poartă. GOOOOL AFUMAȚI! Crainicul anunță: Goool Zaharia! 

Min 64, yellow card + yellow card = red card Matei intră criminal la Chirilă și primește al doilea galben și este eliminat

Min 62, Balgiu primeste de la Stanca de la margine, centrează surprinzător la colțul careului mic de unde Vlada reia cu capul, dar Popa reține iarăși. Schimbare la Dunărea, iese  Ursu și intră Tudor.

Min 61, yellow card Matei de la oaspeti intră tare la Balgiu și primește galben.

Min 56, Robicek îl lansează în adâncime pe același Vlada, ilfoveanul pătrunde în careu și trage puternic, dar Popa reține cu dificultate. Ocazie bună pentru gazde.

Min 53, Ionică pleacă pe partea dreaptă, centrează perfect pentru Vlada care reia cu capul din 10 metri, dar Popa se opune iarăși, reținând mingea. Imediat, Chirilă trage puternic de la 25 de metri, mingea deviată trecând aproape de vinclu.

Min 50, yellow card Ionică primește galben după un contact aerian cu Petre.

Min 48, Vlada preia la 30 de metri în zonă centrală, pătrunde și trage, dar Popa este la datorie și reține cu siguranță. Gazdele încep repriza a 2-a tot în atac.

Pauză

Min 45, Olteanu a ridicat picioru spre Vlada, tușierul face semn de cartonaș galben, dar centralul acordă doar fault fără cartonaș, spre furia gazdelor.

Min 38, Vlada, inceacă să treacă de doi jucători, dar mingea atinge mana lui Matei, acesta fiind in careu, dar centralul lasa jocul sa continue. Moment extrem de tensionat.

Min 37, yellow card Olteanu de la oaspeti primește galben pentru un fault.

Min 32, yellow card Vlada primește primul cartonaș pentru proteste la o indecizie a arbitrului.

Min 28, contră rapidă a oaspetilor, Kanda, ramane singur cu Mihalcea, dar mijlocașul oaspetilor nu reușeste să il păcălească pe ilfovean, acesta inchizând unghiul foarte bine.

Min 25, Vlada trage, dar fara sa ii puna vreo problemă portarului.

Min 20, Vlada este faultat de Matei la marginea careului. Chirilă trage la 3 metri de poartă. Șut extrem de slab.

Min 17, ocazie mare pentru Afumați, Chirilă pătrunde central, pasează lateral stânga în interiorul careului la Ionică, șutul puternic al acestuia fiind respins cu greu de Popa.

Min 12, Vlada pătrunde pe dreapta, trece de fundasi din fața sa, dar Popescu intervine grosolan la marginea careului de 16 metri, ilfoveanul cade secerat, dar centralul Gheorghita face semn ca jocul sa continue.

Min 10, Chirilă patrunde frumos in careu, creând panică, iar sutul acestuia din marginea careului, trecând aproape de transversală.

Min 7, replica  Afumațiului, după o posesie prelungită, Stancu, sutează plasat din marginea careului de 16 metri, mingea trecând aproape de vinclul portii din stanga.

Min 1, Prima ocazie apartine oaspetilor

2 de comentarii pentru "Etapa de Liga a 3-a a fost pe Ilfovsport!"
  1. radu spune:

    ce se intampla cu VELICU dc nu mai joaca apreciam rautatea lui si determinarea ms???/

  2. :))) spune:

    este accidentat sa operat de ligamente

  3. […] VEZI LIVE-TEXT-UL MECIULUI AFUMAŢI – DUNĂREA CĂLĂRAŞI […]