Edi Iordănescu o laudă pe Concordia: „A reușit să domine mijlocul terenului”

joi, 10 august 2017

Edward Iordănescu, antrenorul formației Astra Giurgiu, a vorbit după victoria obținută în fața echipei Concordia Chiajna, cu scorul de 1-0, datorită reușitei lui Alex Ioniță, și s-a declarat mulțumit de rezultat, dar este de părere că adversarii ar fi meritat să scoată mai mult din acest meci.

Tehnicianul giurgiuvenilor a recunoscut că elevii săi au fost dominați de către cei ai lui Vasile Miriuță, dar pune acest lucru în seama numărului mai mic de meciuri pe care l-a avut Concordia, Astra jucând și în preliminariile Europa League.

„Nu o să comentez arbitrajul, cred că, în general, a fost un arbitraj bun. Astăzi s-au confruntat două echipe care traversează momente diferite. Din punctul meu de vedere, am câștigat un meci extrem de important și trei puncte foarte importante în economia clasamentului și a perspectivelor.

Un meci care, probabil, nu meritam să îl castigam, dacă luăm după aspect. Însa sunt lucruri de pus la punct, în continuare, avem de muncă, trebuie să ne recuperăm, pentru că am întâlnit o echipă mai proaspată ca noi, o echipă care, de departe, a avut un volum mai mic de jocuri în comparație cu noi, o echipă care, s-a văzut că, a reușit să domine mijlocul terenului, a avut mai multă intensitate în joc, au câștigat mai multe dueluri”, a declarat Edi Iordănescu la Dolce Sport.

Comments are closed.