După 10 ani petrecuți la Concordia Chiajna, a sosit timpul despărțirii

Dum, 27 mai 2018

Concordia Chiajna II a disputat sâmbătă, pe teren propriu, împotriva celor de la Viitorul Domnești, ultimul meci din acest sezon al Ligii a III-a, dar a fost și ultimul meci pentru unul dintre „veteranii” echipei secunde.

Este vorba despre Codruț Anghel, jucător în vârstă de 23 de ani, care a avut prim-planul în nefericitul eveniment dintr-un meci amical cu FCSB II (DETALII AICI). După zece ani petrecuți la Concordia Chiajna, cu întrerupere de un an în perioada în care a jucat la Sportul și la Metalul Reșița, tânărul fotbalist nu își va mai prelungi contractul cu gruparea ilfoveană.

Acesta a încheiat cum se cuvine perioada petrecută la Concordia, marcând golul de 5-0 în meciul cu Viitorul Domnești și recunoaște că a avut emoții știind că joacă ultima dată pe sinteticul din Chiajna din postura de gazdă: „Am jucat degajat, am marcat pentru că așa se iese din scenă, dar am avut emoții, pentru că știam că e ultimul meci aici”.

Codruț Anghel a rezumat perioada petrecută în tricoul „vulturilor”: „Cea mai frumoasă amintire este momentul în care am fost chemat la prima echipă la vârsta de 18 ani, iar cea mai urâtă amintire rămâne accidentul. Eu unul zic că mi-am făcut treaba tot sezonul așa cum trebuie și sper ca echipa să rămână în Liga a III-a pentru că vin juniorii din spate și trebuie să joace undeva. E bine că s-a salvat și echipa mare de la retrogradare”.

Deși se desparte de Concordia după zece ani, Anghel este convins că nu va mai juca atât de mult în tricoul unui singur club, iar acest fapt face ca echipa ilfoveană să ocupe un loc special în sufletul lui. Acesta a dezvăluit motivul pentru care a hotărât să nu mai continue la Chiajna: „Cât mai am de jucat, 15-20 de ani. Cu siguranță nu voi mai juca zece ani pentru un alt club, poate pentru Dinamo (n.r. râde, fiind un dinamovist declarat). Vreau și eu o nouă provocare, vreau să mă bat mai sus, la o promovare, la un titlu. Aștept să văd ce oferte am și cu cine voi discuta. Deocamdată urmează o vacanță după un sezon greu.”

Comments are closed.