Dumitru Crăciun, șeful fotbalului ilfovean: ”Copiii de astăzi sunt tricolorii de mâine”!

lun, 11 martie 2019

”Mi-am dorit de mult timp să ajung la un turneu al copiilor, iar acum am reușit, în sfârșit, să fiu la acest regal al micilor fotbaliști, născuți 2010 și mai mici, ce se desfășoară aici, la Fundeni. O bază sportivă bine întreținută, ce oferă toate condițiile de desfășurare a meciurilor. În plus, am vrut să văd cu ochii mei tot ce se întâmplă la o astfel de competiție, să observ capacitatea de organizare și respectul pe care oficialii îl acordă sportivilor. Țin foarte mult la condițiile de desfășurare, la atmosferă, la modul cum se manifestă spectatorii, pentru că din rândul acestor pitici fotbaliști, ca să-i numesc așa, se vor alege tricolorii de mâine.

Și pot să spun că sunt mulțumit de ceea ce am văzut – a fost un turneu reușit, cu frumoase realizări tehnice. Organizatorii din Dobroești au fost la înălțime, și țin să-l remarc pe Petre Drăghici, nea Puiu cum îl cunoaște toată lumea, care a fost sufletul acestui meeting fotbalistic.

Asocia Județeană de Fotbal pe care o conduc va sprijini cu echipament și alte material sportive, echipele care au situație financiară precară. În plus, pentru că am o relație bună cu toți primarii din județ, îi voi ruga să ne sprijine mai mult, pentru a mări numărul acestor turnee. Și m-aș bucura, o dată în plus, dacă site-ul www.ilfovsport va fi alături de noi, la toate aceste întâlniri cu fotbalul la nivel de copii, să le popularizeze, să scrie despre diferiți fotbaliști talentați, care promit. Așa cum am mai spus, prichindeii merită toată atenția noastră”, ne spunea șeful AJF Ilfov, Dumitru Crăciun.

Rezultate înregistrate la Turneul copiilor născuți 2010, din cadrul Campionatului Județean de fotbal Ilfov:

CS Sportul Snagov – CS Otopeni 8 – 0
ACS Unirea – CS Otopeni 7 – 0
FC Voluntari – CS Sportul Snagov 2 – 4
ACS Unirea – FC Voluntari 2 – 4
ACS Unirea – CS Sportul Snagov 2 – 3
CS Sportul Snagov – CS Otopeni 15 – 0

Ionel Pană
IMG_7716IMG_7727IMG_7781IMG_7750IMG_7767IMG_7700

5 de comentarii pentru "Dumitru Crăciun, șeful fotbalului ilfovean: ”Copiii de astăzi sunt tricolorii de mâine”!"
 1. Bobo Vieri spune:

  Felicit Ilfov Sport pentru semnalul dat. Colaborarea intre AJF Ilfov si Ilfov Sport nu poate face decat bine fotbalului Ilfovean.
  La nivel de AJF se intampla si lucruri bune si este important ca aceste lucruri sa fie mediatizate !

 2. Lupul Singuratic spune:

  Rusine Ilfov Sport, nici o informatie despre campionatele de juniori.
  Ne mai mira promiscuitatea in care a ajuns Fotbalul juvenil in judetul nostru !

  • admin spune:

   Credeti ca dezvoltarea fotbalului juvenil este apanajul IlfovSport? 🙂

   • Lupul Singuratic spune:

    Aveam pretentii…se pare insa ca desarte !
    Probabil considerati ca ati punctat inteligent….
    Nu am afirmat ca „apanajul dezvoltarii fotbaluluii juvenil apartine Ilfov Sport” cum ati ajuns sa interpretati asa ni stiu.
    V-am aratat obrazul pentru exact rolul dumneavoastra asumat prin titlul publicatiei, de promotor al sportului ilfovean .
    Expumerea mediatica a activitatii sportive la nivel juvenil, poate reprezenta un factor important in aducere tinerilor catre practicarea unui sport.
    Daca insa, atat ati inteles din comentariul meu, va doresc toate cele bune.

 3. Observatorul din Ilfov spune:

  Nu interesează decat propriul lor buzunar pe cei din AJF Ilfov !!!
  Va place scandalul, bârfa si necunoașterea regulamentului ? Va conplaceti in aceasta situație si girați niște personaje la conducerea fotbalului Ilfovean care va duc de nas si se bucura de prostia ce zace in rândul conducătorilor!!!
  Sa trecem la Ajf si la luam la puricat activitatea “incontestabila” a marilor conducători analfabeți, care prin cea ce fac si prin felul lor de a gestiona fotbalul Ilfovean, au adus in sapa de lemn si derizoriu de s-a dus vestea ca un județ cu atâtea echipe sa aibe pe cont la plusuri doar 20.000 lei in condițiile in care suntem județul cu cele mai multe echipe la nivelul celor 3 ligi ale fotbalului Românesc !!!
  Pai Mitica Crăciun de la 1 Ianuarie 2019 are un salariu de 2500 lei / lunar + taxe la stat se ajunge undeva la 50.000 lei anual bani din bugetul AJF Ilfov !!!
  Are meciuri ca si observator la liga 2 / FRF minim 2500 lunar !!!
  Pe lângă acest aspect are si 4-6 meciuri lunar la județ, minim 1000lei lunar !!!
  Faceți dumneavoastră un calcul si vedeți dacă acel salariu in loc sa se ducă la echipe sa susțină activitatea fotbalistică (plase la porti , echipament , mingii ) se duce la Mitica in buzunar !!!
  La adunarea generală cu toții ați fost de acord cu acest aspect !!!
  Vicepreședintele Nita Gogosarul, de fapt si de drept cam conduce si dictează mai tot in acest Ajf, semnează toate actele si orice suma care iese din conturi, trebuie sa treacă pe la el … dar la numărătoarea finala este precum Puiu Călinescu in BD la munte si la mare !!! Așa ca si exemplu a încercat sa repare mașina primită acum ceva ani de la FRF, găsise un service auto prin Bragadiru si toata tărășenia costa după devizul scris “caligrafic” de mâinile alea unsuroase cam 12.000 lei !!!
  A fost deconspirat si luat la intrebari, iar cand au fost si la alt mecanic, au reparat mașina la jumătate de preț sau chiar mai putin cam 5500 lei !!!
  Alt cinstit si asta care anual sifonează si el undeva la 25.000 lei din salariu si meciurile de la Ajf unde este Observator + Observator la FRF cam 15.000 anual !!!
  Asta este doar o mică parte din conducerea “cinstita” de la Ajf Ilfov!!!