Drept la replică | „Centralul” George Bozieru reacționează

vin, 26 noiembrie 2021

În urma articolului <<Laurențiu Stan | „George Bozeriu, un arbitru mincinos!„>> apărut în cursul zilei de astăzi în plublicația www.ilfovsport.ro, „centralul” vizat al partidei AS Voința 2018 Crevedia U13 – Școala de Fotbal Eugen Nae U13, George Bozeriu, a trimis pe adresa redacției Ilfov Sport un drept la replică.

Acest demers este prezentat mai jos:

Subsemnatul Bozieru George Daniel, arbitru de fotbal in cadrul AJF Ilfov având in vedere articolul publica de către dv la data de 26 noiembrie 2021, ce poate fi accesat la adresa: https://www.ilfovsport.ro/george-bozeriu-un-arbitru-mincinos/ intitulat: „Laurentiu Stan ,, George Bozieru un arbitru mincinos “ “ in temeiul art.49 din Decizia nr.220 din data de 24.02.2011 a C.N.A.(“ Orice persoană fizică sau juridică ale cărei drepturi sau interese legitime au fost lezate prin prezentarea în cadrul unui program audiovizual a unor fapte neadevărate beneficiază de dreptul la replică”) formulez p r e z e n t u l:

D R E P T  L A  R E P L I C A:

„Subsemnatul am oficiat jocul de fotbal dintre echipele CS VOINTA 2018 Crevedia si Scoala de fotbal “Eugen Nae” din cadrul competitiei de “Juniori D” organizata de către AJF Ilfov, in data de 12.11.2021, in calitate de arbitru . Articolul prezentat, in esența, reține următoarele: pe de o parte, echipamentul neadecvat cu care am oficiat partida iar pe de alta parte, o serie de acuze si minciuni spuse chiar de catre cel care acuza. Fata de acestea înțeleg sa expun următoarele:

In primul rand, Antrenorul Stan Laurentiu face o serie de afirmatii calomnioase la adresa mea , afirmatii ce nu se pot sustine cu vreo dovada clara ca eu as fi jignit vreun participant la joc il citez “Mai grav este faptul că le vorbea aiurea și copiilor mei, le spunea că sunt grași, lucru confirmat chiar de micii fotbalisti” , acuza extrem de grava pe care “antrenorul” Stan Laurentiu o aduce fara a avea nici cea mai mica dovada in acst sens.

In al doilea rand , singurul care induce in eroare prin minciuna este chiar susnumitul ce sustine ca “Consider că Raportul este total mincinos (foto jos), fapt care a și fost demonstrat – ““ Antrenorul “ Stan Laurentiu fiind sanctionat de catre comisia de disciplina a A.J.F. ILFOV :

“STAN LAURENTIU (A.S. VOINTA 2018 CREVEDIA)

A.S. VOINTA 2018 CREVEDIA – SCOALA DE FOTBAL. EUGEN NAE

JUNIORI U13 (D) EDITIA 2021-2022, Seria 2, etapa 10 | Data 2021-11-12

Abatere: ART 53.1

Rezolutie: SUSPENDARE 4 ETAPE SI APLICA O PENALITATE DE 100

Etape de suspendare: 2

Data inregistrarii sanctiunii : 25-11-2021

Sanctiune pecuniara: 100Neplatit ! “

As dori de asemenea sa mentionez ca aceasta tipologie de “antrenor” care recunoaste ca jigneste arbitrii dar sustine ca ar avea un “motiv” este tot mai des intalnita iar susnumitul Stan Laurentiu este un cunoscut al unor asemenea practici cat despre greselile gramaticale la care face domnia sa referire partida nu trebuia sa se joace conform R.O.A.F. Echipa “antrenata” de acesta neavand echipament corespunzator disputarii partidei . Jocul s-a disputat cu acordul ambelor echipe.

Concluzia este ca oameni precum “antrenorul” Stan Laurentiu fac acuze si mint cu nerusinare afisand aceasta ipocrizie de care a tot dat dovada de-a lungul celor 15 ani de profesie pe care ii invoca.

Cu stima,
Bozieru George Daniel
Arbitru

1 comentariu la "Drept la replică | „Centralul” George Bozieru reacționează"
  1. Serban Marius spune:

    Ilfov Sport……

adauga un comentariu