Domneştiul se retrage

lun, 03 decembrie 2012

Zvonurile semnalate în urmă cu ceva vreme de IlfovSport.ro, cum că echipa din Domneşti se retrage de la al treilea eşalon fotbalistic, au căpătat contur.

În urma unei şedinţe interne, conducerea clubului din Domneşti a luat decizia de a se retrage din liga a III-a, invocând motivaţii legate de bani. Raţiunile financiare sunt cele care determină conducerea clubului din Domneşti să renunţe la competiţie, la încheierea turului de campionat.

Ultimul meci pentru Domneşti a fost cel de la Berceni, în luna noiembrie, pierdut cu scorul de 2-0.  Viitorul Domneşti era pe locul 7 în clasament, cu un total de 15 puncte.

Vă reamintim că Viitorul Domneşti a apărut pe scheletul celor de Viscofil, după ce în pauza de iarnă a sezonului 2009-2010 echipa din Popeşti-Leordeni s-a mutat în Domneşti ca urmare a problemelor financiare apărute în localitatea de reşedinţă. Dacă în returul sezonului respectiv, echipa a evoluat tot sub numele de Viscofil, terminând pe locul 4 în campionat, din vara lui 2010 s-a produs şi schimbarea de nume trecându-se la Viitorul Domneşti. Ultimele două sezoane au însemnat clasări pe locurile şapte, respectiv doi, vara trecută fiind chiar la un pas de promovare sub bagheta lui Vali Bădoi, demis şi înlocuit cu Alexandru Pavel.

După retragerea Domneştiului, toate meciurile din retur ale echipei ilfovene vor fi omologate cu scorul de 3-0 pentru adversare, în timp ce rezultatele din tur rămân neschimbate

Comments are closed.