Distracția costă – CSM București și-a dus colaboratorii în justiție, dar a pierdut, iar acum are de plătit mii de lei cheltuieli de judecată!

mie, 15 iulie 2020

Odată cu instalarea unei noi administrații, aflată sub comanda Gabrielei Szabo, asta întâmplându-se în vara lui 2017, Clubul Sportiv Municipal a descoperit o distracție greu de imaginat, care pune în umbră eforturile antrenorilor și sportivilor de a mai face performanță. Nu mai sunt bani pentru așa ceva, nici liniște, nici management, aproape nimic. Doar handbalul mai ține ochii deschiși, dar și acela are la pleoape scobitori!

Și spuneam de noua distracție a șefilor, care se traduce în procese intentate oricui și din pricini ireale. Zeci și zeci de acțiuni a intentat clubul foștilor directori, foștilor colaboratori, dar și unor angajați, care sunt și acum pe ștatul de plată. Singura vină a acestora este aceea că nu stau aplecați în fața directoarei, ba unii mai au și ”îndrăzneala”să-i arate greșelile pe care le face.

Amintiri despre voleiul bucureștean, desființat de Gabriela Szabo!

Și clubul bucureștean a adus la bară antrenori, sportivi, angajați, prestatori de servicii, care au deservit lubul în diferite situații. Au spus ”Onorată Instanță” Marius Măcicășan, de la volei, Mircea Grabovschi, atletism, Adrian Pricob, beach voley, echipa masculină de baschet, rugbyști, voleibaliști și lista este un lun gă, cât o zi de post. Dați căutare pe portalul instanțelor, după CSM București, și veți găsi acolo toți pârâții și reclamanții cu care se distrează clubul din 2018, cred.
Ultima hotărâre a Instanței de Judecată, care este definitivă, se referă la Dosarul 44857/3/2018, care îi are ca pârâți pe Daniela Olteanu, Ica Boerescu, Bogdan Vasiliu, Constantin Căliman, Alin Petrache, Iulian Pîslaru și Carmen Halaicu. Acțiunea procesului este una în răspundere patrimonială, pe care clubul i-a acuzat pe toți acesștia. Dar Instanța de Judecată a hotărât respingerea acțiunii ca fiind prescrisă, adică depășită. S-au cheltuit o grămadă de bani, fără ca avocații clubului să cunoască acest amănunt?
Cei amintiți mai sus sunt foști și actuali angajați ai clubului – Daniela Olteanu și Ica Boerescu erau de la Departamentul Economic, Constantin Căliman, Bogdan Vasiliu și Alin petrache au condus clubul, pe perioade mai scurte sau mai lungi, Iulian Pîslaru era director adjunct, iar el are acum un litigiu propriu cu clubul, la care încă este angajat, iar Carmen Halaicu era jurista clubului bucureștean.

Distracția clubului este pe bani, pentru că toți aceștia au cerut cheltuieli de judecată, ba chiar la dublu, pentru că taxele cuprind procesul pe fond, urmat de apelul făcut de club:
Carmen Halaicu – 2000 de lei
Daniela Olteanu – 3570 lei
Bogdan Vasiliu – 4528,57 lei
Iulian Pîslaru – 5663 lei

Ceilalți au solicitat cheltuieli de judecată pe cale separată. Și îi întrebăm și noi pe funcționarii din Primăria Capitalei, care supervizează activitatea sportivă din club, de ce există astfel de distracții costisitoare? Banii contribuabililor sunt dați pentru performanțe, chiar nu dă nimeni socoteală pentru aceste procese pierdute?

Niciun comentariu

adauga un comentariu