Dispare Voința Snagov! Metalul Reșița va juca la Snagov!

vin, 05 august 2016

După ce Ștefănești a urcat în Liga a 2-a, Voința Snagov urmează să facă același lucru, doar că situația fostei campioane din Liga a 4-a este extrem de neclară.

Conform surselor IlfovSport, echipa de fotbal Voința Snagov s-a desființat, iar jucătorii acesteia au plecat la Metalul Reșița.

Probemele Snagovului s-au ținut lanț în sezonul trecut. Voința a încheiat campionatul pe ultimul loc al seriei a II-a din Liga a III-a, iar în această vară, vedeta echipei, Dragoș Florea s-a transferat la Juventus București.

Tot de un transfer poate fi vorba și în cazul echipei Snagov care va juca sub numele de Metalul Reșița.

Deși inițial se părea că Marin Dună o să conducă echipa, se pare că situația este de fapt alta, antrenorul echipei din Reșita este nimeni altul decât George Dumitru, fostul antrenor al echipei snagovene în Liga a 4-a și în Liga a 3-a, dar și în Liga a 2-a când aceștia se numeau FC Snagov.

Momentan nu se exact unde urmează să evolueaze Metalul și dacă vor rămâne cu numele actual sau vor prelua numele Snagovului.

5 de comentarii pentru "Dispare Voința Snagov! Metalul Reșița va juca la Snagov!"
 1. x spune:

  primarul cotet sa dispara,tine echipa pt fisu si nepotii care sunt praf,niciodata nu a facut o alege
  re corecta,si toti antrenorii sunt slugile lui,in speciai celebrul george dumitru.

 2. x spune:

  nu a fost corect niciodata in privinta copiilor,m-a refer la selectie,poate altii au fost mai buni,dar si-a fortat neamul.

 3. Patraulea spune:

  L am vazut jucand pe Bogdan Oancea, fiul primarului, nascut in ’99. Are doar 17 ani si deja a marcat vreo 10 goluri in sezonul trecut al ligii 3. Chiar daca probabil a fost fortat peste cat merita la un anumit nivel, se pare ca totusi juniorul are ceva calitati. Macar sa fie serios si sa poata juca in liga 2 pana la finalul campionatului, deoarece acest fapt va genera o cheltuiala mare din partea snagovului.. Oricum Rufa e un apropiat al locurilor, speram sa nu faca o coopertiva cu Antrenorul de la Stefanesti, nimeni altul decat unul dintre cei din perioada Musat a Vointei Snagov, la care Rufa a avut ceva contributii parioristice, apoi si a mutat sediul la Rm Valcea cu acelasi antrenor. Probabil vor fi ceva miscri suspecte in zona ligii 2. Va voi tine la curent cu detalii interesante!

 4. x spune:

  bogdan oancea,cat de cat mai misca,dar nepotii,sunt varza in special cel care este portar

 5. x spune:

  vedeti ca dreptate cand v-a spun ca toti sunt slugile primarului ,in 2 meciuri de liga 2′,baiatul primarului nu a atins mingea de 20 ori .bravo antrenorului george dumitru ca il foloseste mereu titular.