Dinamo este pentru a doua oară în carantină – șase fotbaliști au fost depistați pozitiv la Coronavirus!

joi, 16 iulie 2020

Să ne amintim, pe 11 iunie, cu doar o zi înaintea startului în Liga I, la Dinamo se descoperea că un angajat al clubului era pozitiv. Meciul de a doua zi, cel cu Chindia, nu avea să se mai dispute. Până la urmă, fotbaliștii au intrat în teren, după două săptămâni de carantină, pentru că nu se infectaseră cu noul coronavirus.

Și iată că după mai bine de o lună, Dinamo cade din nou în abatere, de data aceasta fiind vorba chiar de jucători, și nu unul sau doi, ci chiar șase! După testele obligatorii, s-a descoperit că șase fotbaliști sunt infectați, testele fiind făcute la o clinică privată din Capitală. Cei infectați au repetat testul, iar rezultatele vor fi anunțate vineri.

Astfel, Dinamo nu va putea juca meciul de joi, cu Chindia Târgoviște, unul extrem de important, ambele formații aflându-se în luptă directă, pentru evitarea retrogradării. De altfel, partida este una restantă, din 12 iunie, dată la care Dinamo n-a putut să joace, din pricina intrării în carantină. Să fie ăsta un semn fatal pentru Dinamo?

Comments are closed.