Dinamo – Cernica 2-0 / Mai mult decât onorabil

lun, 17 februarie 2014

Înaintea amicalului de sâmbătă dintre Dinamo şi Progresul Cernica, tot Ilfovul îşi dădea coate şi râdea pe la colţuri că echipa de Liga a III-a va încasa o bătaie soră cu moartea.

În mod surprinzător, tactica lui Dumitru Bolborea a dat un randament incredibil, tehnicianul reuşind să încropească o formulă care să ţină piept dinamoviştilor şi care să piardă mai mult decât onorabil, scor 0-2.

Pacinschi, Fatai, Ciupitu şi Butucel, noutăţi de top

Rezultatul Progresului este cu atât mai meritoriu cu cât tehnicianul ilfovenilor a avut la dispoziţie un lot radical schimbat faţă de prima parte a campionatului, din care au mai supravieţuit Vişan, Burcea şi mai cruzii Bratu, Vl. Marin şi Ilinca.În schimb, la capitolul noutăţi au apărut doi tineri talentaţi, dar capricioşi de la Concordia – Butucel şi Ciupitu, dar şi nume mai cunoscute prin Ilfov precum Pacinschi, portarul Bogdan Popescu sau fratele lui Fatai, pus pe liber de Berceni.

O oră fără gol primit

Defensiva ilfoveană a rezistat cu brio timp de o oră, timp în care dinamoviştii nu au găsit soluţia potrivită pentru a înscrie în poarta Progresului. A fost nevoie de o execuţie a polonezului Bilinski în minutul 60 pentru a asista la prima schimbare a scorului. După încă un sfert de oră, Joel Thomas şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, stabilind scorul final la 2-0 pentru Dinamo.

Minutul 78 a dus la un moment inedit, intrarea lui Patrick Petre, fiul fostei glorii dinamoviste Florentin Petre. Folosit ca mijlocaş dreapta, piciul de 17 ani a avut privilegiul de a purta banderola de căpitan în ultimele opt minute ale întâlnirii, după ieşirea lui Dragoş Grigore.

DINAMO – PROGRESUL CERNICA 2-0 (0-0) Bilinski 60, J. Thomas 76

Dinamo: Bălgrădean – L. Rus, Tichot, Dr. Grigore, St. Filip – I. Şerban, Boubacar, Elton – V. Lazăr, Ţucudean, Rotariu. Au mai jucat: Samoilă – Bărboianu, Asanovic, Nedelcearu, C. Grecu, Krausz, Velici, J. Thomas, Cherchez, Târcoveanu, P. Petre, Bilinski. Antrenor Flavius Stoican

Cernica: Vişan – R. Bratu, Pacinschi, M. Manea, M. Ene – Vl. Şerban, Ciupitu, Fatai, Burcea – Butucel, R. Zamfir. Au mai jucat: B. Popescu – Lisandru, R. Nicolescu, R. Niculescu, Vl. Marin, Ilinca, Grigoraş. Antrenor Dumitru Bolborea

GALERIE FOTO

%%wppa%% %%slideonlyf=237%% %%align=center%%

 

4 de comentarii pentru "Dinamo – Cernica 2-0 / Mai mult decât onorabil"
 1. Spectator spune:

  Nu au stat rau in teren cernica… Am remarcat câțiva jucatori care pot oricând juca la liga 1 mai ales ca sunt tineri

 2. din tribune spune:

  Intradevar baietii de la chiajna sunt buni ,plus mijlocasu de culoare fatai,si fundasi ene,manea,si mijlocasu serban,si portaru foarte bun!! Sunt jucatori sub 21 ,22 de ani chiar 19 ,20 daca nu ma insel

 3. x1 spune:

  a disparut aia cu greva =))

 4. ilf spune:

  a disparut..:)))))>:))))):)))))