Derby ilfovean în etapa a XXX-a. CS Afumaţi caută să iasă din pasa proastă

mar, 18 aprilie 2017

Runda cu numărul 30 din cadrul eşalonului secund propune un derby ilfovean la Afumaţi.

Echipa antrenată de Vasile Neagu a risipit puncte importante în economia clasamentului în meciul de la Timişoara, cu ASU Poli. Cu un om în plus pe teren vreme de o repriză, a doua, ilfovenii nu au reuşit, în partea secundă, decât să îndulcească eşecul, 1-2, în urma golului singular reuşit de Marian Vlada, din penalty, în minutul 74.

Afumaţiul rămâne, în acest fel, cu un succes singular în noul sezon obţinut la Satu Mare, 1-0 cu Olimpia. Vasile Neagu a marşat, de la primele şedinţe de pregătire din această săptămână, pe dorinţa jucătorilor săi de a găsi, în sfârşit, drumul către un prim succes acasă în meciul cu CS Baloteşti.

Resuscitată, din multe puncte de vedere, de noul antrenor, Augustin Călin, echipa din Baloteşti a adunat destule puncte în acest sezon în care grijile sunt gata să expire. Va fi, în aceste condiţii, un prilej nimerit pentru ambele combatante de a oferi un joc de calitate în contextul în care presiunea menţinerii în Liga a II-a nu mai există în niciuna dintre cele două tabere.

Comments are closed.