Decizie drastica a AJF Ilfov | Substituirea de jucator de la ACS Cornetu – Vointa 2018 Crevedia platita scump!

mie, 04 decembrie 2019

Substituirea de jucator pe care IlfovSport.ro a identificat-o si demonstrat-o | Vezi detalii aici| a fost ratificata si penalizata drastic de comisiile in drept de la AJF Ilfov.
Este vorba de substituirea unui jucator la partida din etapa a 9-a dintre CS Cornetu si Vointa 2018 Crevedia.

Prin aceasta decizie, conducerea AJF Ilfov demonstreaza faptul ca se indreapta spre normalitate.

Rezolutia pe care Comisia de Disciplina a luat-o va este prezentata in intregime mai jos:

„Pierderea jocului prin forfait si omologarea rezultatului de 3-0 in favoarea ACS Vointa 2018 Crevedia, penalizarea cu 6 puncte si interzicerea de a efectua transferuri de jucatori pentru o perioada de transferuri echipei CS Cornetu.”
Abatere – Art. 83.13

Asadar, CS Cornetu plateste scump substituirea de jucatori demonstrata de IlfovSport.ro si ratificata de Comisia de Disciplina a AJF Ilfov.
Ramane de vazut cum vor fi judecate si actele de huliganism petrecute in incinta stadionului din Cornetu.

Este un prim pas catre normalitate.

18 de comentarii pentru "Decizie drastica a AJF Ilfov | Substituirea de jucator de la ACS Cornetu – Vointa 2018 Crevedia platita scump!"
 1. Falsii spune:

  Hahaha la mai mare

 2. Rusine spune:

  Cea mai mare nedreeptate. Cum sa iei decizia asta? Ce treaba au transferurile si scaderea de puncte cu forfaitul si amenda? Pacalicilor!

  • Falsii spune:

   Asa este,trebuia scoasa din campionat acs falsa,cate puncte ati castigat cu jucatori pe fals?pai trebuia sa va scada 3 sferturi din puncte bulangiilor

   • Rusine spune:

    Habar n ai de nimic. In reg scrie cum se fac contestatiile. Daca unii n au facut, nu e vina celui care a jucat pe fals. Rusine ajf ilfov, cel mai slab din tara.

    • Pt rusine spune:

     Nu e vina celui care a jucat pe fals ? 😂😂😂 buna asta..
     Mai ai Si alte penibilitati?😂😂tu daca o prinzi pe nevastata cu altul in pat nu iei măsuri împotriva ei pentru ca nu ai sunat la usa in prealabil, este ? 😂😂

 3. Rusine spune:

  La fel cum a prins o Gavrilescu pe nevasta sa? Si asta i pe bune :))))))

  • Pt rusine spune:

   Iar esti total pe langa subiect 🤣🤣
   Stim ca doar dar aia e , speram la civilizația si perpetuarea speciilor într-un viitor apropiat 🤣

 4. Rusine spune:

  Dar doar dara d aia esti zero. Tu ntelegi ceva din ce ai scris?

 5. Ivan spune:

  Comisia de apel a AJF Ilfov, condusa magistral de Constantin Grecu asistat de Sange Nicolae si Dragomir Marin, au invalidat decizia comisiei de disciplina si au decis omologarea meciului cu rezultatul din teren !Asadar vantul schimbarii nu a ajuns pana la comisia de apel, La AJF ramane cum am stabilit, regulamentele se aplica doar pentru prosti !!

  • anonim spune:

   Stați liniștiți ca nu fac de capul lor aceasta invalidarea a comisiei de disciplina.
   Cei 3 dinozauri Grecu, Sânge și Dragomir au in spate pe Crăciun Vopsitul și Niță Gogosarul care decid care are porkul mai mare de „Crăciun”, ala are dreptate.
   Mitica acompaniat de liota de la AJF organizează pe 21-22 o cupa speranțelor ediția 1 pentru a „DECONTA” premiul de 5000 EURO primit din partea FRF.
   Ba nesatulilor cât mai ciorditi și jetmaniti acest județ fotbalistic???
   Cât sa mai acceptam deconturi personale mizere?
   Salarii și baremuri de observare fără număr…???
   Vine scadenta Mitica, în martie sa vedem cum justifici ciordeala în cadrul Adunarii generale!
   Aaaa nu semnezi tu acte??? Pai stai ca vei da cu Subsemnatul pentru toata ciordeala… eu îți garantez Vopsitule.
   Niță tu cazi cel mai prost inkultule ca ești direct implicat în scoaterea fondurilor din contul unic al AJF Ilfov!!
   Eu v-am spus ca ma țin de capul vostru și va curat!!!
   Moșule te-ai pus cu cine NU trebuie….

 6. Rusine spune:

  Niste frustrati toti cei din Crevedia. Nu stim ce cauta in judetul ilfov cand ei sunt din targoviste. Se pare ca si de la bucuresti le au dat viteza pt ca faceau numai nenorociri. Scandaluri, batai, ce mai tura-vura, niste tarani bashitzi :))))))

  • Bai rusine spune:

   Bai rusine tot prost ai ramas ma 🤣
   Te faci de ras aproape zilnic si faultezi limba română la fel de des 🤣

   • Rusine spune:

    Bai, antrenor de nicio perspectiva, postezi pe fb mai mult decat ronaldo si esti un balon de… cacao. Ce le zici tu copiilor? Cum ii inveti? Zici ca esti gogoberidze 😂😂😂

 7. antreprenorul spune:

  Va salut domnilor.Am revenit in tara pentru sarbatori si am intrat un pic sa vad ce se mai scrie despre fotbalul din Ilfov. Vad ca unii sunt suparati rau pe conducerea AJF, de fapt doar unul singur scrie despre ei (probabil nu ai avut loc pe acolo si acum dai in ei)… dar asta e. Inteleg ca acea comisie de apel nu e pe placul unora care pierd. Pai e si normal ca unu pierde si unu castiga. De ce trebuie neaparat ca o comisie de apel sa mentina deciziile comisiei de disciplina? Pai atunci de ce s-au mai infiintat? Poate decizia comisiei de disciplina este eronata si de aceea legiuitorul a lasat o portita sa se faca dreptate. De ce trebuie sa te gandesti neaparat la porcul de Craciun, Anonimule? Tu asa ai face? Pai cred ca ai mai facut, de nu ai loc pe acolo…Una-doua auzi numai de furat. Altceva nu mai aveti ce scrie…? Ori fi facut si fapte bune, nu numai rele…Anonimule, cum vrei sa ii iei locul lui Mitica Vopsitul – cum il numesti tu-daca te ascunzi sub pseudonime? Daca esti barbat cu sange in instalatie si detii dovezi concrete despre fraude, aratale si noua sa vedem despre ce e vorba si atunci te vom vota pe tine, dar nu stim cine esti…

  • anonim spune:

   Eeheeehee antreprenorule ai fost plecat din tara??? Bai ce realizare mare nenea, cam cum este pe unde umbli tu?
   Toate la timpul lor… dar un lucru este sigur : la vara îți povestesc cum a fost la Craciun și cum am „vopsit” @@@@LeLe de Paști și în toamna îți povestesc cum am pus gogoșari.
   Oricum sărbători internaționale!!!!