Decizie drastica a AJF Ilfov | Substituirea de jucator de la ACS Cornetu – Vointa 2018 Crevedia platita scump!

mie, 04 decembrie 2019

Substituirea de jucator pe care IlfovSport.ro a identificat-o si demonstrat-o | Vezi detalii aici| a fost ratificata si penalizata drastic de comisiile in drept de la AJF Ilfov.
Este vorba de substituirea unui jucator la partida din etapa a 9-a dintre CS Cornetu si Vointa 2018 Crevedia.

Prin aceasta decizie, conducerea AJF Ilfov demonstreaza faptul ca se indreapta spre normalitate.

Rezolutia pe care Comisia de Disciplina a luat-o va este prezentata in intregime mai jos:

„Pierderea jocului prin forfait si omologarea rezultatului de 3-0 in favoarea ACS Vointa 2018 Crevedia, penalizarea cu 6 puncte si interzicerea de a efectua transferuri de jucatori pentru o perioada de transferuri echipei CS Cornetu.”
Abatere – Art. 83.13

Asadar, CS Cornetu plateste scump substituirea de jucatori demonstrata de IlfovSport.ro si ratificata de Comisia de Disciplina a AJF Ilfov.
Ramane de vazut cum vor fi judecate si actele de huliganism petrecute in incinta stadionului din Cornetu.

Este un prim pas catre normalitate.

5 de comentarii pentru "Decizie drastica a AJF Ilfov | Substituirea de jucator de la ACS Cornetu – Vointa 2018 Crevedia platita scump!"
 1. Falsii spune:

  Hahaha la mai mare

 2. Rusine spune:

  Cea mai mare nedreeptate. Cum sa iei decizia asta? Ce treaba au transferurile si scaderea de puncte cu forfaitul si amenda? Pacalicilor!

  • Falsii spune:

   Asa este,trebuia scoasa din campionat acs falsa,cate puncte ati castigat cu jucatori pe fals?pai trebuia sa va scada 3 sferturi din puncte bulangiilor

   • Rusine spune:

    Habar n ai de nimic. In reg scrie cum se fac contestatiile. Daca unii n au facut, nu e vina celui care a jucat pe fals. Rusine ajf ilfov, cel mai slab din tara.

    • Pt rusine spune:

     Nu e vina celui care a jucat pe fals ? 😂😂😂 buna asta..
     Mai ai Si alte penibilitati?😂😂tu daca o prinzi pe nevastata cu altul in pat nu iei măsuri împotriva ei pentru ca nu ai sunat la usa in prealabil, este ? 😂😂

adauga un comentariu