Decimați înainte de Călărași. Absențe importante pentru Eric Lincar

joi, 30 noiembrie 2017

FC Academica Clinceni a susținut cu tărie întreruperea campionatului după ultima etapă a turului de campionat

Ilfovenii s-au numărat printre echipele care au dorit ca întrecerea de eșalon secund să se încheie după ultima etapă a turului de campionat. Cum Comitetul Executiv al FRF a decis ca cele două etape din retur să se desfășoare, în ciuda dolențelor exprimate de multe cluburi, Academica trebuie să se descurce în condiții vitrege în deplasarea de la Călărași pentru disputa cu Dunărea. Gabriel Simion și Balgiu sunt suspendați, în timp ce Marian Constantinescu și Bogdan Matei sunt accidentați.

”Indiferent cine va intra pe teren, cu precădere jucători tineri, Academica va lupta pentru un rezultat bun la Călărași. Ne aducem aminte cu plăcere de victoria imprtantă din tur, 4-1, și vrem și cu acest prilejm să oferim o prestație de bună factură”, a precizat Valentin Budeanu, vicepreședintele grupării ilfovene.

5 de comentarii pentru "Decimați înainte de Călărași. Absențe importante pentru Eric Lincar"
 1. boby spune:

  cea mai mare absenta e antrenorului de freo 3 etape.

 2. ALIN spune:

  Linkar este un antrenor MARIONETA

 3. Gigi spune:

  E greu sa faci performanta pe stomacul gol!!!echipa joaca din placere ,cu zacusca din banii luati de la amanet.locul 6 e mai mult decat au sperat!!

 4. Utu spune:

  Un. Antrnor. Plictisit. Visaza sa. Antreneze. STEAUA. Un. FRICOS. are la Juniori. LA COSTEL. Juniori. FOarte. Buni. Dar nu. Vrea. Sa se implice. SA i. Puna macar pe banca de rezerve.

 5. LUTU spune:

  Trebuie sa intelegeti ca nu face el echipa ,