Debut la 18 ani în Liga Florilor: Andreea Țârle și Corina Lupei! Antrenoarea lor, Liana Costea, a fost cuprinsă de emoții…

joi, 29 octombrie 2020

Și lucrurile s-a petrecut rapid, în noapte – SCM Rm Vâlcea le-a transferat pe cele două handbaliste de la Arena Tg Mureș, unde antrenoare este Liana Maria Costea. Două împrumuturi decise de echipa campioană în chiar ultimul moment, din pricina lotului subțire al oltencelor, cauzat de virusul COVID-19. Iar tehnicianul din Vâlcea a cerut de la Costea pe pivotul Andreea Țârle și pe extrema stângă Corina Alupei.

Sunt două tinere handbaliste de 18 ani, crescute frumoas de Liana Costea:”Pe Andreea am adus-o de la Petroșani, în 2018, am făcut ceva eforturi ca s-o am în vestiar, dar a meritat. Fata este muncitoare, nu se plânge niciodată și are o educație bună de-acasă. Cealaltă jucătoare, Corina Lupei, evoluează pe extrema stângă și este descoperită și crescută de mine, la Școala Gimnazială Mihai Viteazu, unde eram profesoară de Educație Fizică și Sport. Sunt fericită, ce poate să-și dorească un antrenor de junioare mai mult, decât ca elevele lui să ajungă sus, cât mai sus, în Liga Națională și în loturile naționale. Și Andreea, și Corina au evoluat în lotul de tineret, au bifat o ediție de Trofeul Carpați, unde s-au făcut remarcate pe posturile lor. Am lăcrimat atunci, am lăcrimat și astăzi, iar bucuria mea este fără margini. Mulțumesc, fetelor”!

Și trebuie să spunem că Andreea Țârle a marcat trei goluri extrem de importante, chiar în ultimele 6 minute ale meciului contra CSM Slatina, reușite care au și făcut departajarea de adversare. A jucat și Corina Lupei, ceva mai puțin, dar principalul este că Florin Pera a apelat la cele două adolescente, a riscat și le-a băgat în luptă, iar fetele de la Arena Tg Mureș n-au dezamăgit. Proibabil că vor mai bifa și alte meciuri, pentru că, vrei nu vrei, Vâlcea nu are jucătoare prea multe, pe banca de rezerve, dar de-acum înainte nu vor mai fi emoții, pentru că și-au făcut botezul în Liga Florilor.

1 comentariu la "Debut la 18 ani în Liga Florilor: Andreea Țârle și Corina Lupei! Antrenoarea lor, Liana Costea, a fost cuprinsă de emoții…"
  1. Handbal spune:

    Cat a lucrat aceasta doamna cu fetele, ele sunt jucatoarele CNE Rm Vâlcea…..