Debut cu stângul pentru Cernica: 1-2 la Lieşti

Dum, 01 septembrie 2013

Deplasarea de la Lieşti nu a fost una cu noroc pentru echipa antrenată de Cristi Sava. Rezultatul final a fost unul nefavorabil, tehnicianul ilfovenilor debutând cu stângul în primul meci de campionat pe banca Progresului, după ce şi în Cupă a avut ghinion, fiind eliminat de Dunărea Călăraşi.
Revenind la meciul de ieri seară, Progresul Cernica s-a văzut condusă destul de repede, Teleagă spărgând gheaţa în minutul 20. Colţatu a refăcut egalitatea pe tabela de marcaj, la pauză intrându-se cu 1-1. Din păcate, în repriza a doua, gazdele au mai punctat o dată, după ce Adamache a transformat un penalty.
Pentru Cernica va urma vinerea viitoare un meci pe teren propriu cu nou venita Gloria Popeşti Leordeni, primul derby ilfovean al lui Cristi Sava în această ediţie de campionat. Până atunci, tehnicianul Progresului va trebui să ridice moralul elevilor săi după acest eşec la limită de la Lieşti.

3 de comentarii pentru "Debut cu stângul pentru Cernica: 1-2 la Lieşti"
  1. tanc spune:

    debut si sfarsit !!! numai la Cernica putea sa dea un ”jucator” adic baiatul la primar un antrenor afara ca nu joaca =))) !!! si el saracutul abia stie sa mearga !!!!

  2. mihaitaboss spune:

    eh lasa,nu doar baiatul primarului.Actualul antrenor isi are amandoi baietii la echipa.Oare cand castiga meciuri si prima de victorie intarzie ei o primesc ??

  3. tan spune:

    stai linistit Mihai cu cine sa joace in stanga ca doar Fisu e ! si unul e accidentat de o gramada de timp si sa accidentat la Cernica si sa operat pe banii lui si recuperare pe bani lui ! Profesionista echipa asta Cernica daca te accidentezi la ei te lasi de fotbal ! Foarte bine ca nu a acceptat sa il bage pe fisu la primar ,ce sa caute ala in echipa vine de 2 ori la antrenament si nu stie sa alerge si incurca toata echipa !