De ce s-a desfiinţat CSO Pantelimon?

vin, 28 decembrie 2012

Vestea că la finele anului 2012 echipa de rugby CSO Pantelimon se desfiinţează, a căzut ca un trăznet în lumea balonului oval. Una dintre formaţiile cele mai serioase, care instaurase reguli profesioniste, pur şi simplu ieşea din decor. Fără nicio explicaţie pentru public, Primăria şi Consiliul Local Pantelimon au decis să nu mai finanţeze echipa de seniori, chiar după ce aceasta promovase, în premieră, în Superliga Naţională.

Active rămân în continuare echipele de copii şi juniori ale clubului, unde activează peste 150 de rugbyşti. Se pare că mărul discordiei l-au reprezentat banii, mai bine spus gestionarea iraţională a unui buget care a rivalizat cu al primelor clasate din divizia de elită.

Primii care pierd însă sunt sportivii, cei care de sărbători s-au văzut disponibilizaţi, cu dezlegările în mână pentru a-şi găsi alte formaţii la care să activeze. Între timp, construcţia noului teren de rugby de la Pantelimon nu a stagnat, însă echipă nu mai este.

Cui ar folosi un teren fără echipă sau viceversa?

Sunt câteva întrebări la care cei din conducerea clubului pantelimonean ar trebui să răspundă, sau măcar să se gândească serios acum, în pragul trecerii dintre ani.

Comments are closed.