Daniel Marin, preşedinte Corbeanca: „Poate cei de la Dragomireşti au fost motivaţi”

joi, 13 iunie 2013

Daniel Marin, preşedintele de la Corbeanca a intrat în direct la Sport Total arena, mai jos puteţi vedea ce a spus acesta:

A fost o promovare dificilă, dar meritată. Probabil cei de la Dragomireşti au fost motivaţi, dar nu avem nimic concret. Ştiţi, aşa e gura târgului. Poate au făcut-o din orgoliu” 

Pentru prima dată de când sunt la Corbeanca, din 2008, e prima dată când avem noroc.  În anii trecuţi ne-am înecat pe final de fiecare dată, iar acum ne-a mers bine, finalmente. Deşi cu Popeştiul a fost un meci mai greu decât ne aşteptam, mai ales după ce a fost în campionat. Adi Iencsi i-a motivat cum trebuie, au jucat mai bine.”

Nu se pune problema să ne vedem deja în Liga a 3-a. Adversarii noştri domină Călăraşiul de ceva vreme, ne pregătim. Nu ne vom culca pe o ureche, mai ales că băieţii sunt foarte montaţi. Cu salariile nu avem mari probleme” a spus Marin.

Robert Ioniţă a fost pariul meu, acesta a mai fost la Corbeanca, dar a plecat la Voluntari. În iarnă l-am tot sunat, la Voluntari se zvonea că vor ajunge jucători foarte buni, de Liga 1. A acceptat şi acum e aproape să ne bage în Liga a 3-a.”

Cu experienţa anilor trecuţi, am devenit mai precaut. Încă nu avem planuri, nu mai facem nimic înainte, totul la vremea lui. Avem multe de muncă, dar să promovăm şi vedem apoi. Stadionul are nevoie de multe lucruri” a încheiat Daniel Marin.

 

10 de comentarii pentru "Daniel Marin, preşedinte Corbeanca: „Poate cei de la Dragomireşti au fost motivaţi”"
 1. PCH spune:

  RUSINE ZDRENTELOR NU MERITATI SA PROMOVATI…ECHIPA DE BLATSTI

 2. CSC PT PCH spune:

  Dumnezeu a facut blat cu mata, sa te facă pe tine o zdreanta!!!

 3. csc spune:

  f.u.t.u.t.i m.o.r.t.i.i. ma.t.i.i de roaba cu c.a.c.a.t,pai la meciul cu popesti astia de la dragomiresti nu au fost motivati,ca si la 4- 0 intrau sa le rupa picioarele la astia din popesti si nu te mai lauda ca deja stim ca a-ti cumparat meciul cu independenta,v-ati dus cu cascavalul cum v-ati dus si la coza si la comanescu,sa-ti fie rusine zdreanta de om ce esti ca tot timpul pozezi numai in victima,libidinosule!!!!

  • CSC spune:

   Vb ma frumos, ce te oftici? Poți sa spui ce vrei, ca sunt imun la jignirile voastre. Pt echipa fac tot ce pot, chiar sa iau bataie, cum am luat la popesti. Asta cu cascavalul este in mintea voastra. Noi dam cascavalul dar numai la echipa noastră. Restul nu contează! Rusine. Jigniti oamenii din spatele unei tastaturi. Ieșiti in fata , dacă aveți curaj.

  • CSC spune:

   Asta cu cumpăratul meciului cu Independența, e cea mai tare! Pai la puterea noastră financiară, le- am dat atâtea bani, ca acum vor ei sa cumpere meciul de la noi!!! Tranzacția va avea loc duminica la ora 10,00 la oborul de gloabe, de pe lânga groapa de gunoi glina.

 4. iliuta spune:

  cel mai slab Campionat care a fost vreodata la Liga 4 ! asta a fost !

 5. el spune:

  corbeanca este este si va fi de cacat, la fel ca si presedintele ala mare ( zici ca este butoi de CACAT ) si la fel ca si prostu ala de delegat, s-au gasit amandoi, doi urati si doi prosti, ala ( delegatul) cred ca deja isi atribuie meritele promovari, buhaiul dracu,

  • el spune:

   delegat cu noroc , vb romaneasca ” prost sa fi , noroc sa ai „, le ia banii si prostilor de la corbeanca cum a mai facut si cu alti, si el nu are niciun merit

  • El spune:

   Si eu zic ca mata e curva !!!!

  • El spune:

   Dacă pun mana pe tine, nu ți fac nimic ca nu ma pun la mintea ta, jegule !!!