Dan Alexa, nemulțumit după primul meci în Liga I: „Mulți oameni care nu se pricep la fotbal încearcă să se implice”

Dum, 16 iulie 2017

Concordia Chiajna a început cu stângul acest sezon de campionat al Ligii I, pierzând cu scorul de 1-0, în fața formației ACS Poli Timișoara.

Dan Alexa s-a declarat nemulțumit de situația din cadrul clubului, dezvăluind faptul că oameni care nu se pricep la fotbal încearcă să se bage peste el la echipă. Deși au făcut nu mai puțin de șapte transferuri în această vară, tehnicianul „Vulturilor” a afirmat că lotul echipei trebuia să fie completat și întărit. Acesta acuză lipsa unor fundași laterali.

“A fost o victorie meritată a Politehnicii. Ce trebuia să facem în această vară, n-am făcut. Trebuia să aducem și noi jucători, să ne întărim. Ne exprimăm mai rău decât anul trecut. Au fost și evenimente mai puțin plăcute în această săptămână.

Mulți oameni care nu se pricep la fotbal încearcă să se implice. Mă așteptam ca Timișoara să câștige. E inadmisibil să începi campionatul fără fundași laterali în lot. Dacă nu se schimbă nimic, Chiajna se va lupta la retrogradare. Dacă se juca trei zile, nu dădeam gol”, a spus Dan Alexa, potrivit Dolce Sport.

Marc Caballe, Toni Tipuric, Bogdan Bucurică, Romario Kortzorg, Zeba Josip, Vasile Gheorghe și Alessandro Caparco sunt numele aduse la Chiajna în această pauză competițională.

Comments are closed.