Cupa României de Ilfov a ajuns în sferturi – sorții au decis!

joi, 25 noiembrie 2021

Cele mai bune opt echipe din campionatele ilfovene, Liga 4 și Liga 5, au ajuns, iată în sferturile de finală ale Cupei României, faza pe județ. După etapelor eliminatorii, au rămas patru grupări din Seria 2 a Ligii 4, alte trei vin din Seria 2, a aceleiași Ligi 4, și cea de-a opta participantă vine din Liga 5, aceasta fiind AS Pescărușul Grădiștea.

În drumul său spre sferturi, Pescărușul Grădiștea a eliminat, în Turul 1, pe Viitorul Petrăchioaia, echipă din Seria 1 a Ligii 4. În Turul 2 a mai făcut o ispravă, eliminând pe ACS Corbeanca, o grupare tot din Liga 4, dar din Seria 1. Se poate spune că Pescărușul a devenit o specialistă a Cupei României, din moment ce a eliminat două adversare de ligă superioară. În Turul 3, fotbaliștii din Grădiștea vor primi vizita echipei Școala de Fotbal ARD Snagov, o grupare care se află abia pe locul 6, din 10, în campionatul Ligii 4. Pescărușii au toate șansele să intre în semifinale, mai ales că joacă în fața propriilor suporteri. Spuneam că formația din Grădiștea este surpriza plăcută a Cupei României, sezonul 2021/2022, dar ce-ar fi ca Pescărușii să iasă primii pe județ și să pună probleme adversarelor venite din campionatele organizate de Federația Română de Fotbal?

Sorții au decis sferturile de finală, ale Cupei României, 2021/2022

– 28.11.2021, ora 12:00, AS Speranța Săbăreni – CS Glina, teren Central Săbăreni
– 28.11.2021, ora 13:00, ACS Dârvari – CS Brănești, Teren Ctălin Hâldan, Brănești
– 01.12.2021, ora 13:00, AS Pescărușul Grădiștea – AS Școala de Fotbal ARD Snagov, Teren Grădiștea

3 de comentarii pentru "Cupa României de Ilfov a ajuns în sferturi – sorții au decis!"
 1. ?? spune:

  Stefanesti – Crevedia de ce nu este programat ?
  Care este explicația?

 2. spune:

  De parca nu se știe ca Crevedia și Stefanesti sunt mâna in mâna ambele vor promova lejer … și dacă nu știți in vara înainte de campionat s a jucat un amical, un joc unde atât Stefanesti cât și Crevedia a practicat un fotbal net superior ligii unde se afla …

 3. MIRCEA spune:

  Pentru corecta informare, Stefanesti, NU ARE DREPT DE PROMOVARE !!
  Deasemeni pentru promovare se va disputa un baraj !
  Toate astea daca nu cumva, cineva va contesta magaria de AG de la Stefanesti din vara si asa vor ramane la liga a 4 a, doar echipele care au acest drept !
  In alta ordine de idei, doar la AJF Ilfov, comisia de competitii poate programa o etapa de cupa discretionar, putand juca doar echipele care vor sa joace !

adauga un comentariu