Cu săbiile scoase: Unirea Dobroești – CSM București!

joi, 09 noiembrie 2017

Este meciul meciurilor, în Seria C, derby-ul care urmează să stabilească ierarhia în clasament, la jumătatea întrecerii. Partida dintre primele clasate, Unirea Dobroești și CSM București, va suscita un mare interes, mai ales că în sala din Comuna ilfoveană și-au anunțat prezența un număr record de fani, din ambele tabere. (Partida se va desfășura duminică, 12 noiembrie, cu începere de la ora 13:00)

Cele două adversare au o linie de clasament aproape identică, câte șapte victorii și un egal fiecare, fiind departajate doar de punctele bonus pentru talii, unde Unirea are un minim avantaj. Chiar dacă nimeni din cele două tabere nu vorbește despre importanța acestei întâlniri, se simte presiunea rezultatului și mirosul de praf de pușcă, se aude zăngănitul săbiilor, semn că va fi un război în toată regulă, o luptă sportivă, firește, în care fetele de la oraș vor să-și apere supremația, în fața ascensiunii handbalistelor de la țară.

”Este un meci de campionat și atât! Echipa este sănătoasă și sperăm să ne facem jocul”, ne spunea antrenoarea CSM-ului, Elena Moise. O declarație scurtă, poate pentru adormit vigilența gazdelor. ”Poate n-ar fi rău ca jocul de duminică să demonstreze tuturor progresele pe care le-am făcut – consider că avem sportive valoroase, care pot interpreta partitura câștigătoare, în fața oricărui adversar. Vreau ca echipa mea să iasă sănătoasă, din această încleștare sportivă”, ne spunea și tehnicianul gazdelor, Lazăr Mihalache.

Atâta liniște și reținere în declarații n-am mai întâlnit demult, dar asta poate însemna și o dorință mare de victorie – sunt orgolii la mijloc, și din partea CSM-ului, ca fiind cel mai puternic club bucureștean, dar și din partea Unirii, care are pe banca tehnică unul din cei mai valoroși antrenori de copii și junioare, care a trecut și prin curtea adversarelor.

Ionel Pană

1 comentariu la "Cu săbiile scoase: Unirea Dobroești – CSM București!"
  1. Anonim spune:

    success, nea Lazar !!!!