CSO Bragadiru va avea antrenor italian!

mie, 18 iulie 2018

Dumitru Tudor a preluat-o pe CSO Bragadiru și a anunțat că este în discuții cu un antrenor italian care va colabora cu Cristian Niță, actualul tehnician al ilfovenilor.

Noul finanțator al grupării proaspăt promovate în Liga a III-a a explicat, totodată, motivul pentru care a ales să investească la Bragadiru și a anunțat că va aduce jucători străini cu experiență, dar nu are pretenții la promovarea în eșalonul secund.

„Problema era că fostul patron al echipei nu mai voia sa țină echipa și a fost obligat să renunțe. Lucrurile sunt foarte clare în momentul ăsta. Eu am preluat clubul cu acte în regulă.

Antrenor este și va rămâne Niță Cristian și astăzi, va mai veni din Italia un antrenor. Vor lucra împreună. Va veni și pentru ca la anul să intre la școală pentru Licența Pro.

Vreau niște jucători cu mai multă experiență. În momentul ăsta avem un lot de vreo 15 jucători, majoritatea tineri.

Eu am făcut chestia asta de plăcere. Vreau să am o activitate, îmi place ceea ce fac. Nu am nicio aspirație de promovare, nu sunt disperat. Tot ce fac, fac de plăcere.

Condițiile de antrenament sunt foarte bune. Echipa este a mea, dar stadionul este al Primăriei și avem un contract de colaborare. Sunt mai multe lucruri care trebuie să fie făcute pentru Liga a III-a”, a declarat Dumitru Tudor,

Comments are closed.