CSO Bragadiru s-a înscris în Liga a III-a și are un nou președinte!

vin, 13 iulie 2018

După ce echipa a promovat sportiv în Liga a III-a, au existat voci care au spus că CSO Bragadiru nu se va înscrie în campionat, dar acum este oficial: ilfovenii vor juca în cel de-al treilea eșalon.

Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului și, totodată, ilfovenii au anunțat schimbarea conducerii și numele noilor membri. Președinte la CSO Bragadiru va fi Dumitru Tudor, iar acesta va fi ajutat de Robert Niculescu – vicepreşedinte, Ion Butoi – director general şi Aurel Caraiman – director administrativ.

„Suntem în faţa unei provocări. Trebuie să completăm cât mai repede lotul, pentru a putea pregăti serios pentru debutul campionatului. Obiectivul este o clasare în prima jumătate a clasamentului. Pare îndrăzneţ planul nostru, ţinând cont că vom avea adversari la Rapid sau FCSB II, FC Alexandria, Craiova lui Mititelu, satelitul Craiovei din prima ligă. Dar eu sunt încrezător. Suporterii vor avea parte de un spectacol fotbalistic de calitate. Sunt echipe cu jucători buni la Liga a III-a”, a declarat Dumitru Tudor, potrivit csobragadiru.ro.

Comments are closed.