CSM București a pierdut procesul și cu antrenorul Magnus Johansson, căruia trebuie să-i plătească zeci de mii de lei!

mie, 29 iulie 2020

CSM București a speriat mapamondul, fiind clubul cu cele mai multe procese din lume – din păcate, le pierde pe bandă rulantă, fără ca cei care îl susține financiar să întrebe de ce? Dacă intrați pe Portalul Instanțelor și dați căutare CSM București, o să aflați toate litigiile foste și la zi, cu actuali și foști angajați, cu actuali și foști sportivi, cu actuali și foști antrenori, cu furnizori mai vechi și mai noi, chiar și față de proprietarul clădirii unde se află sediul clubului există restanțe la plăți – sunt zeci și zeci de procese, pentru care CSM își consumă fără niciun folos resursele financiare și umane.

Dacă în urmă cu 4-5 ani era o mare onoare să lucrezi pentru clubul Primăriei Capitalei, fie ca antrenor, sportiv sau în administrație, astăzi nimeni nu se mai grăbește să-și depună acte de angajare sau transfer, în cazul sportivilor, pentru CSM București. Pe lângă întârzierile permanente la plata salariilor sau indemnizațiilor, nici atmosfera din club nu mai este propice performanței.
Și revenim la ultimul proces pierdut de club, care a fost dat în judecată, în luna aprilie a anului trecut, de către antrenorul suedez de handbal Karl Magnus Johansson. Acesta a semnat un contract cu CSM București în luna iulie, pe o perioadă de doi ani, dar a fost demis la doar patru luni de la instalare (06.07.2018 – 17.10. 2018!). Magnus a acționat clubul în judecată, la 11.04.2018, iar Instanța a încheiat judecata pe fond, dându-i dreptate antrenorului suedez:

” Admite cererea. Obligă pârâta să plătească reclamantului suma de 56.646 de lei cu titlu de remunerație contractuală. Obligă pârâta să plătească reclamantului cheltuieli de judecată: 2275,20 de lei reprezentând taxa judiciară de timbru. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicarea prezentei hotărâri”. Sigur, clubul nu se va opri aici, că mai are bani de cheltuit, și va face și apel, unde nu va avea nicio șansă de reușită, dar nu-i bai, că numărul proceselor crește de la o zi la alta!

Niciun comentariu

adauga un comentariu