CS Tunari aduce jucători de la Gloria Popeşti Leordeni

joi, 21 ianuarie 2016

După ce a renunţat la 16 jucători, plus Frangu, care va renunţa la cariera de fotbalist, din cauza accidentărilor, CS Tunari a reuşit să transfere nucleul de la Gloria Popeşti Leordeni.

Primul transferat a fost Nelu Bucă, fost la Popeşti, ultima dată la Brânceni, apoi conducerea i-a adus pe Darius Enache, Alexandru Lalciu, George Popică şi pe Marius Busuioc, toţi de la Gloria, echipă care a avut probleme în această iarnă şi se va baza doar pe copii în returul campionatului.

Alţi jucători transferaţi de CS Tunari sunt portarul Mihai Plăcintă, ultima dată la Concordia Chiajna II, plecat după un scandal cu Liţă Dumitru şi Burlacu de la FC Braşov.

Din garda veche au mai rămas doar Liviu Oşca, Silviu Flisc, Robert Anghel, Bogdan Pleşa, Adrian Frunză şi Casian Anghel.

Echipa de pe ultimul loc din Seria a II-a se va pregăti la Izvorani, la Centrul Olimpic, în perioada 25 ianuarie până la 1 februarie. Antrenorul Florin Bratu ar fi vrut un cantonament la Cheile Grădiştei, însă în perioada 25 ianuarie – 1 februarie era acolo o competiţie de biatlon şi le-ar fi încurcat planurile ilfovenilor.

Momentan, echipa nu şi-a stabilit adversarii, ci doar datele la care se vor disputa aceste jocuri amicale: 4 februarie, 6 februarie, 13-14 februarie, 20 februarie şi 27 februarie. Echipa va juca mai mult ca sigur cu FC Voluntari II, Chiajna II, Dinamo II şi Crevedia, dar nu sunt stabilite datele.

Comments are closed.