CS Ştefăneşti acuză după ciudăţeniile Cupei României: “Cum să arbitreze acelaşi om Metaloglobus? Ne-au măcelărit!”

mie, 26 august 2015

Un caz curios s-a petrecut marţi, după-amiază, la partida din turul IV al Cupei României dintre Metaloglobus Bucureşti şi CS Ştefăneşti. Chiar dacă Metaloglobus s-a impus cu 2-1, prin două lovituri de la 11 metri acordate de arbitrul central din Bucureşti, Adrian Kiriţă, conducerea Ştefăneştiului a descoperit că acelaşi arbitru a fost delegat şi la partida din turul III, când echipa din Capitală a trecut de Dinamo II Bucureşti.

Preşedintele echipei ilfovene, Cristi Mătărău, a tunat şi fulgerat la adresa celor de la Metaloglobus, din cauză că au fost arbitraţi de Adrian Kiriţă, dar şi pentru că Marius Burcă, de la divizionara a treia bucureşteană, face parte din Comitetul Executiv al FRF, ca reprezentant al cluburilor de Liga a III-a.

“Eu nu ştiu de ce votăm nişte membri în Comitetul Executiv al FRF, ca să păţim ca în meciul de Cupă, cu Metaloglobus? Să nu îmi spuneţi că e o coincidenţă că Marius Burcă este unul din cei doi reprezentanţi ai cluburilor din Liga a III-a, iar pe el îl arbitrează acelaşi băiat în Cupa României, ca şi în turul 3. Cum e posibil aşa ceva? Nu mai vorbesc de maniera de arbitraj, cu două penalty-uri acordate pentru Metaloglobus, care n-au fost, după părerea mea. Se comporta ca şi un arbitru al gazdelor, de o manieră incredibilă, nici azi nu pot să îmi revin şi sunt aproape 24 de ore de la jocul pierdut în Cupa României. Solicităm şi noi explicaţii, cum să delegi acelaşi arbitru? Dacă mi se spune că e o întâmplare, eu nu am să o cred în veci!”, a spus răspicat preşedintele echipei din Ştefăneşti, Cristi Mătărău.

Adrian Kiriţă a oficiat şi în meciul din turul III al Metaloglobusului

Adrian Kiriţă a oficiat şi în meciul din turul III al Metaloglobusului

IlfovSport a verificat informaţia celor de la Ştefăneşti, iar pe site-ul frf-cca.ro, la data de 12 august 2015, în turul III, în meciul Metaloglobus Bucureşti – CS Ştefăneşti, la centru a fost acelaşi Adrian Kiriţă, din Capitală. E adevărat că tuşierii diferă, nu a avut aceeaşi brigadă.

CS Ştefăneşti a fost eliminată din Cupa României, în faza a IV-a, după ce a pierdut pe baza “Granitul”, scor 1-2, cu Metaloglobus. Pentru ilfoveni a marcat Dobra, minutul 29. CS Ştefăneşti va începe noul sezon al Ligii a III-a, vineri, cu o echipă formată din jucători tineri.

METALOGLOBUS BUCUREŞTI (B) – CS Ştefăneşti (IF) 2-1

Au marcat: Potecea (18 – pen., 72 – pen.) / D. Dobra (29)

CS Ştefăneşti: Oprea – Al. Mihai, Cazacu, Avram, Rusie – C. Dinu, Anghel, Zaina, Ştefan – Dobra, Păun.
Au mai jucat: Mircea Gheorghe, Ivan şi Cârligea.

Antrenor: Laurenţiu Tudor

5 de comentarii pentru "CS Ştefăneşti acuză după ciudăţeniile Cupei României: “Cum să arbitreze acelaşi om Metaloglobus? Ne-au măcelărit!”"
 1. Am frica mare de tot ce inseamna comitet executiv, pt ca ma pot da afara din cca si raman pe drumuri cu familia. De la philip mortis m au dat afar pt k m au prins cu fofarlica, Nasu s a dus si el, aragaseala e fiert pe mine k am comis o de cateva ori, cum sa ma cert si cu metaloglobus, al carui patron e tovaras la catarama cu gigi? Iar cr importanta are k tacs su lui kirita, pilot la boeing, cu 10000 euro pe luna, are casa lipita de cea a patronului de la metaloglobus? Aste s detalii …..

 2. ptr cei din seria 2 a spune:

  trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca metaloglobus e deja promovata in liga 2 a,,dupa ce ca suntem vai de capul nostru cu fotbalul asta,pramatiile astea de arbitri ne fac de nu mai stim incotro sa o luam. numai increzuti ,aroganti si panarame.rusine cca,rusine burca,stana si alti lim….sti. hai la votareeee,hai cu promovarea

 3. Ptr d-l Cristi Mătărău, spune:

  Prin aceste declaratii incercati sa va aratati neputinta ?
  Asa este arbitrul Kirita a fost delegat si la meciul cu Dinamo ,dar nu a influentat cu nimic rezultatul ,loviturile de la 11 m au fost corec t acordate ,pana si suporterii d-tra au a recunoscut ,iar echipa nu a sutat de 2 ori la poarta

  • Nelu Goia spune:

   sigur e penalty si la gramatica ta 🙂

   • Ptr d-l Cristi Mătărău, spune:

    Nelu Goia apreciez gramatica ta ,dar arata-ti se scrie in diferite ipostaze,dar tu esti nascut in Stefanesti, te asteapta Cristi Matarau la echipa ,poate reusiti ceva impreuna 1 x 2 Public Bet